Baba-Mama jóga (nagybabás) - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Baba-Mama jóga (nagybabás)

Baba-Mama jóga (nagybabás)

6-8 hónapostól 2 éves korig (babánként eltérő)

A nagybabás korosztály behatárolásában leginkább a babák aktivitása a meghatározó. Ha már helyváltoztatásra is képes babád (kúszik, mászik), akkor ezt az órát válasszátok.

Nagybabás jógaórán a hangsúly már az édesanyákon van, míg ezalatt mozgékonyabb babáik elkezdik utánozni mamáik mozdulatait, vagy egyszerűen eljátszanak egymással. Kitűnő lehetőség mamának és babának is, hogy közösségben legyenek.

A jóga segítségével a teljes testet jólesően átmozgatjuk, elősegítve ezzel a gát izomzatának regenerálódását, valamint hogy az anyukák újra erőre kapjanak. Többek között sok tartásjavító és háterősítő jóga pózt végzünk az órák során. A különböző ászanák, légzőgyakorlatok és relaxáció hatékonyan segítenek neked a szülés utáni regenerációban, valamint testi, lelki egészséged helyreállításában és megőrzésében. A közös játékok, élmények pedig támogatják babád fejlődését, mozgásérzékelését, idegrendszerét, és későbbi beilleszkedését bármely közösségbe, csoportba.

Mit hozz magaddal nagybabás jógaórára?

A babádnak kedvenc játékát, hogy otthonosabban érezze magát. Innivalót mindkettőtöknek, kényelmes ruházatot a közös gyakorláshoz, valamint pulóver és zokni – hogy a relaxáció alatt se fázzatok!

Stúdiónk a 2. emeleten van, nincs lift.

Oktató:

DSC06828-scaled.jpg
Csémy Noémi
Hatha jóga, Kismama jóga, Baba-Mama jóga