Fontos információk - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Fontos információk

Foglalási rendszerünk: MotiBro

Foglalási rendszerünkbe regisztrálva saját fiókkal rendelkezel, ahol bármelyik típusú órára jelentkezhetsz és nyomon követheted a bérleted alkalmait is.

Vásárold meg bérleted vagy napijegyed személyesen a stúdiónkban

VAGY

MotiBro fiókodon keresztül (online bankkártyás fizetéssel).

Árainkat itt találod

Időpontfoglalás menüben kattints a választott óra melletti BEJELENTKEZÉS gombra.

Kérjük, stúdiós óráinkra is jelentkezz be előre a MotiBro rendszerben (online óra esetében csak bejelentkezve tudsz részt venni).

Ha még nem vagy MotiBro tag, a legelső bejelentkezésed során vagy ide kattintva tudsz regisztrálni.

Add meg adataidat, majd a kapott megerősítő emailben a BELÉPÉS gombra kattintva élesítheted a fiókodat.

Ha ONLINE órára jelentkeztél, akkor órakezdéskor a MotiBro fiókodban kattints a jógaóra melletti CSATLAKOZÁS ikonra, ami automatikusan megnyitja a Zoom alkalmazást.

Ajánljuk, hogy már előre töltsd le a Zoom alkalmazást ide kattintva, hogy zökkenőmentesen csatlakozni tudj az órához.

1Regisztráció a MotiBro rendszerbe (első bejelentkezéskor)

Mielőtt először bejelentkezel a foglalási rendszerbe, regisztrálnod kell a saját személyes fiókodat. Erre azért van szükség, hogy a későbbiekben már kényelmesen, gyors bejelentkezéssel elérhesd óráinkat, illetve nyomon követhesd a bérleteden lévő alkalmakat, bejelentkezéseidet – szükség esetén pedig egy gombnyomással lemondhasd az órán való részvételedet.

1. A Tulasi Jóga MotiBro rendszerébe kétféle módon regisztrálhatsz:

Miután megadtad a regisztrációs adataidat (neved, email címed, telefonszámod), egy automatikus megerősítő levelet kapsz a MotiBro nevében. Ha nem érkezik meg a levél, kérjük ellenőrizd, hogy nem került-e a spam vagy a promóciók mappába. Ha ott sem találod, akkor elképzelhető, hogy nem jól adtad meg az email címed a foglalás során.

2. Regisztráció megerősítése

A fiókod aktiválásához a kapott megerősítő emailben a BELÉPÉS gombra kell kattintanod. Ezzel el is készült a regisztrációd és a későbbiekben már bármikor be tudsz lépni a saját MotiBro fiókodba a megadott email címed és jelszavad segítségével.

3. MotiBro regisztráció több jógastúdióban

Ha más jógastúdió MotiBro rendszerébe is regisztrálsz ugyanezzel az email címmel, akkor a MotiBro felületen jobb felül, a neved melletti emberke ikonra kattintva tudsz váltani a különböző stúdiók között.

2Bejelentkezés órára és fizetés

Kérjük, online és stúdiós óráinkra is jelentkezz be előre az órarendünkön keresztül vagy MotiBro fiókodban a Bejelentkezés órára menüpont alatt.

Személyes részvétel esetén jelentkezni egészen az óra kezdetéig lehet, online részvétel esetén jelentkezés 1 órával a kezdés előtt lezárul.

Online órára bejelentkezni csak alkalmi jeggyel/érvényes bérlettel tudsz.

Stúdiós óra esetében a bejelentkezésnek nem feltétele, hogy legyen érvényes bérleted vagy napijegyed, azonban az órán kizárólag akkor tudsz részt venni, ha az órakezdésig megvásároltad a szükséges bérletet vagy napijegyet személyesen a stúdiónkban vagy online.

Napijegy és bérlettípusok:

A különböző típusú jegyeket és bérleteket megtalálod az Áraink oldalra kattintva.
Stúdiós és online óráinkra is egységesen az itt feltüntetett árak érvényesek, nincs szükség külön online bérlet vásárlására.

Fizetési módok:

 • Személyesen a stúdiónkban

Napijegyedet vagy bérleted megvásárolhatod a stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával, SZÉP Kártyával (K&H, MKB, OTP) vagy AYCM kártyával (XXL). A személyesen vásárolt bérleteket is feltöltjük a MotiBro fiókodba, így bármikor ellenőrizni tudod a felhasználható alkalmakat.

 • Online bankkártyás fizetés

MotiBro fiókodban is megvásárolhatod bérleted vagy napijegyed online fizetéssel (bérlet/jegy vásárlása gombra kattintva).

3Lemondási feltételek

A MotiBro fiókodban a Foglalásaim menüpont alatt láthatod, hogy mely órákra van aktív bejelentkezésed.

Amennyiben mégsem tudsz részt venni az órán, az óra neve melletti kijelentkezés gombra kattintva tudod törölni a foglalásod.

Aerial jóga esetében 24 órával az órakezdés előtt tudod lemondani a foglalásod, ezt követően a rendszer automatikusan levonja a foglalt alkalmat a bérletedből.

4Csatlakozás online órához és technikai feltételek

Amennyiben online órára jelentkeztél be (az órarendben az óra neve mellett feltüntetve látod mindig az Online szót), órakezdéskor a MotiBro fiókodban az óra neve melletti CSATLAKOZÁS ikonra kattintva automatikusan megnyílik a Zoom alkalmazás és már bent is vagy a jógaórán.

A zavartalan felhasználói élményhez ajánljuk, hogy már előre töltsd le a Zoom alkalmazást ide kattintva, hogy zökkenőmentesen csatlakozni tudj az órához.

Amire technikailag szükséged van:

 • Internetképes készülék (asztali gép, laptop, tablet vagy okostelefon), amiről követed a gyakorlást
 • Megfelelő internet csatlakozási sebesség

Javasoljuk, hogy amennyiben lehetséges, hálózati kábelen (Ethernet) keresztül csatlakoztasd a készüléked az internethez, mert wifin keresztül a videókapcsolat minősége akadozhat.

A hangot mikrofon, a képet kamera jel mutatja. Ezek ha át vannak húzva nálad, akkor mi nem látunk és nem hallunk téged, de te minket igen. Amennyiben te nem látsz vagy nem hallasz bennünket, az egyéni eszközbeállítási hiba /laptopon, asztali gépen…/ abban segíteni nem tudunk.

Az óra folyamán a mikrofonod és a kamerád te magad tudod szabadon ki-be kapcsolni, azonban az oktató az óra eleji köszöntés után mindenki mikrofonját lenémítja. Amennyiben kérdésed lenne, bármikor visszakapcsolhatod a mikrofonod, és felteheted a kérdésed az oktatónak.

5Milyen felszerelést javaslunk az otthoni gyakorláshoz?

 • jógamatrac, szőnyeg vagy nagyméretű törölköző (fontos, hogy ne csússzon!)
 • párna, amire ülni tudsz
 • pléd (például az óra végi relaxációhoz)
 • törölköző (a heveder helyettesítésére)
 • kényelmes ruha

6További tudnivalók az online órákon való részvételről

Az órára való jelentkezéssel elfogadod, hogy saját felelősségedre veszel részt a gyakorlásban, és folyamatosan figyelsz közben a saját tested jelzéseire. Ha úgy érzed, elfáradtál, bármikor nyugodtan állj meg és pihenj egy keveset. Az otthoni gyakorlás során bekövetkezett esetleges sérülésekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért kérjük, fokozottan figyelj oda önmagadra!

Részvétel online óráinkon

Fontos tudnivalók:

 • Online óra esetén először vásárold meg bérleted, napijegyed a MotiBro fiókodon keresztül (online bankkártyás fizetéssel).
 • Jelentkezz be a választott órára az óra neve melletti BEJELENTKEZÉS gombra kattintva (online órára a bejelentkezés csak előre váltott jeggyel/bérlettel lehetséges).
 • Első bejelentkezéskor regisztrálj a MotiBro rendszerbe és erősítsd meg regisztrációdat a kapott emailben.
 • Töltsd le előre a Zoom alkalmazást és órakezdéskor csatlakozz az órához a MotiBro fiókodban.

Nem találsz számodra megfelelő időpontot? Esetleg bejelentkeztél online óránkra, de valami közbejött?

Élő online óráinkat 24 órán belül visszanézheted!

Fontos tudnivalók:

 • online órára bejelentkezni csak alkalmi jeggyel/érvényes bérlettel lehet
 • a bejelentkezés nem jár fizetési kötelezettséggel, egészen az óra kezdetéig bármikor kijelentkezhetsz
 • amennyiben nem jelentkezel ki, a napijegyed/bérlet alkalmad automatikusan levonásra kerül
 • az óra vége után 2 órán belül elérhetővé tesszük a linket, amin visszanézheted az óra felvételét
 • 24 órán belül bármikor visszanézheted a felvételt (akkor is, ha részt vettél az órán)

Az óra felvétele a MotiBro “Aktivitás” menüből érhető el, az óra vége után 2 órán belül (24 óráig):

A következő képet a részletekben lehet látni.

Hasznos tippek és tanácsok kezdőknek

Mit kell tudnod a jógáról?

A jóga nem csupán egy újabb fitness irányzat a sok közül. Egy többezer éves múltra tekintő, Indiából származó holisztikus rendszer, ahol az ászanákból álló mozgás mellett különösen fontosak a légzőgyakorlatok és a meditáció, amik segítenek lecsendesíteni az elméd a mindennapi rohanás után.

A jógával kapcsolatban sokak fejében az a kép él, hogy már első alkalommal a nyakadba kell akasztanod a lábad és órákig csak mozdulatlanul meditálsz. Ám fontos tudnod, hogy egy indiai jógi gyakorlását nem lehet összehasonlítani egy kezdő jógaórával. Életmódunkból és a gyakori széken ülésből fakadóan kevésbé vagyunk hajlékonyak, és mentálisan is teljesen más kihívásokkal nézünk szembe a mindennapok során.

Milyen hatása van a rendszeres jógagyakorlásnak?

Jógaóráink legfontosabb célja, hogy megtaláld a saját utad a testi, szellemi és lelki egészség felé. A testgyakorlatok (ászanák) elsajátítása segít javítani az erőd és hajlékonyságod, valamint mélyebben megismerni a fizikai tested és tudatosabban irányítani a működését. A tanult légzőgyakorlatoknak (pránájáma), relaxációs és meditációs technikáknak köszönhetően pedig napról napra közelebb kerülhetsz a belső békédhez és egy harmonikus, stressz nélküli élethez.

Mi vár rád egy jógaórán?

Oktatónk elejétől a végéig instruálja az órát, ha pedig elakadnál közben, mindenben segít neked. Az óra ráhangolódással kezdődik, amikor ülő vagy fekvő helyzetben lépésről lépésre elengedünk mindent, ami a nap folyamán foglalkoztatott minket, és tudatosan ráhangolódunk a jógaórára. Mikor testben és lélekben is megérkeztünk az órára, kezdetét veszi a bemelegítés. Ezt követően az adott jógatípushoz kapcsolódó ászanákat (jóga pózokat) gyakoroljuk. Az órát vezetett relaxációval zárjuk fekvésben, ami egyszerre pihenteti a testünket és felfrissíti az elménket.

Fontos, hogy óra közben folyamatosan figyelj a saját tested jelzéseire. Ha úgy érzed, elfáradtál, bármikor nyugodtan állj meg és pihenj egy keveset.

Bármilyen betegséged, sérülésed van, még az óra előtt jelezd az oktatónak, hogy tudjon rá figyelni a gyakorlás során (fejfájás, szédülés és műtét is számít). Ha kisbabát vársz, szintén jelezd az óra megkezdése előtt, hogy csak olyan gyakorlatokat végezz, amik a várandósság alatt is teljesen biztonságosak számodra.

Milyen típusú órákon vehetsz részt kezdőként?

Bármelyik jógaóránkra ellátogathatsz, mert oktatóink minden órát a gyakorlók képességeihez igazítanak, így kezdőként is bátran belevághatsz a neked tetsző jógairányzat gyakorlásába. Érdemes többféle órát is kipróbálnod, hogy megtaláld a számodra legideálisabb jógatípust.

Milyen tanfolyamokkal várunk kezdőként?

Tavaszváró Kezdő Jógatanfolyam (6 alkalmas péntekenként) – 2023. február 3-tól

Ha szeretnéd lépésről lépésre elsajátítani a tradicionális hatha jóga ászanáit (jóga pózokat) és módszereit, szeretettel várunk Kezdő Jóga Tanfolyamunkra! A képzésen megszerzett tudásod biztos alapod ad majd mind az otthoni gyakorlásodhoz, mind a stúdióban vezetett jógaórákhoz.

Intenzív Kezdő Jógatanfolyam (hétvégi)– 2023. március 4-5.

Ha hétköznapi elfoglaltságaid mellett nincs időd részt venni egy többhetes képzésen, szeretettel várunk intenzív, 3 napos Kezdő tanfolyamunkra!

Milyen tanfolyamokkal várunk a kezdő tanfolyam elvégzése után?

Középhaladó Jóga Tanfolyam (6 alkalmas szerdánként) – 2023. március 1-től

Szeretettel várunk mindenkit, aki korábban már elvégzett egy kezdőknek szóló alaptanfolyamot, vagy rendszeres, gyakorlott jógázó. Az alaptanfolyamon megismert ászanákat és légzőgyakorlatokat átismételjük, pontosítjuk és gyakoroljuk, továbbá azok nehezebb, hosszabban kitartott változatát és teljesen új gyakorlatokat, relaxációs technikákat is tanulunk.

Mit hozz magaddal?

 • Kényelmes nadrágot (évszaknak megfelelően hosszú vagy ¾-es)
 • Pólót (Aerial jógára javasoljuk, hogy ne ujjatlan pólóban gyere, mert egyes gyakorlatoknál kényelmetlen lehet)
 • Esetleg zoknit, hogy a relaxáció alatt se fázzon a lábad (cipőre a jógaórán nem lesz szükséged)
 • Jógamatracot biztosítunk számodra, de ha inkább a sajátodat szeretnéd használni, nyugodtan hozd magaddal az órára.

Milyen eszközöket használunk még?

A jógaórán különböző segédeszközöket használunk, amelyek segítséget, kiegészítést nyújtanak a gyakorlás során (jógatégla, heveder, ülőpárna, hengerpárna, takaró). Nem minden órán használjuk őket, ez függ az óra típusától, és attól is, hogy az oktató milyen óratervet állított össze.

Mikor érkezz meg?

Érdemes az órakezdés előtt legalább 15 perccel megérkezned, hogy legyen elég időd átöltözni és felkészülni a gyakorlásra.

Mire figyelj érkezéskor?

Utcai cipőnket a bejáratnál levesszük, és már az öltözőbe sem megyünk be vele.

Mikor egyél és igyál?

Az órára ne érkezz éhesen, de javasoljuk, hogy jógázás előtt 2-3 órával már ne egyél.

Óra közben nem javasolt az ivás, de egy-egy korty megengedett, ha megszomjaznál. A gyakorlás végén pedig kifejezetten ajánlott, hogy sok folyadékot fogyassz, mert segíti a jóga hatására beindult méregtelenítő folyamatokat.

Mikor és hogyan tudsz fizetni?

A fizetés vagy a MotiBro fiókodon keresztül, vagy az óra előtt történik, lehetőséged van napijegy vagy különböző típusú bérletek vásárlására is, amikkel kedvezményes áron vehetsz részt egy-egy alkalmon. Stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával és SZÉP Kártyával (MKB, K&H, OTP) is fizethetsz.

Címünk

1148 Budapest, Wass Albert tér 2. 2. emelet