MotiBro - Fontos tudnivalók - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

MotiBro – Fontos tudnivalók

Foglalási rendszerünk: MotiBro

Vásárold meg bérleted vagy napijegyed személyesen a stúdiónkban

VAGY

MotiBro fiókodon keresztül (online bankkártyás fizetéssel).

Árainkat itt találod

Órarendünkben kattints a választott óra melletti BEJELENTKEZÉS gombra.

Kérjük, stúdiós óráinkra is jelentkezz be előre a MotiBro rendszerben (online óra esetében csak bejelentkezve tudsz részt venni).

Ha még nem vagy MotiBro tag, a legelső bejelentkezésed során vagy ide kattintva tudsz regisztrálni.

Add meg adataidat, majd a kapott megerősítő emailben a BELÉPÉS gombra kattintva élesítheted a fiókodat.

Ha ONLINE órára jelentkeztél, akkor órakezdéskor a MotiBro fiókodban kattints a jógaóra melletti CSATLAKOZÁS ikonra, ami automatikusan megnyitja a Zoom alkalmazást.

Ajánljuk, hogy már előre töltsd le a Zoom alkalmazást ide kattintva, hogy zökkenőmentesen csatlakozni tudj az órához.

1Regisztráció a MotiBro rendszerbe (első bejelentkezéskor)

Mielőtt először bejelentkezel a foglalási rendszerbe, regisztrálnod kell a saját személyes fiókodat. Erre azért van szükség, hogy a későbbiekben már kényelmesen, gyors bejelentkezéssel elérhesd óráinkat, illetve nyomon követhesd a bérleteden lévő alkalmakat, bejelentkezéseidet – szükség esetén pedig egy gombnyomással lemondhasd az órán való részvételedet.

1. A Tulasi Jóga MotiBro rendszerébe kétféle módon regisztrálhatsz:

Miután megadtad a regisztrációs adataidat (neved, email címed, telefonszámod), egy automatikus megerősítő levelet kapsz a MotiBro nevében. Ha nem érkezik meg a levél, kérjük ellenőrizd, hogy nem került-e a spam vagy a promóciók mappába. Ha ott sem találod, akkor elképzelhető, hogy nem jól adtad meg az email címed a foglalás során.

2. Regisztráció megerősítése

A fiókod aktiválásához a kapott megerősítő emailben a BELÉPÉS gombra kell kattintanod. Ezzel el is készült a regisztrációd és a későbbiekben már bármikor be tudsz lépni a saját MotiBro fiókodba a megadott email címed és jelszavad segítségével.

3. MotiBro regisztráció több jógastúdióban

Ha más jógastúdió MotiBro rendszerébe is regisztrálsz ugyanezzel az email címmel, akkor a MotiBro felületen jobb felül, a neved melletti emberke ikonra kattintva tudsz váltani a különböző stúdiók között.

2Bejelentkezés órára és fizetés

Kérjük, online és stúdiós óráinkra is jelentkezz be előre az órarendünkön keresztül vagy MotiBro fiókodban a Bejelentkezés órára menüpont alatt.

Személyes részvétel esetén jelentkezni egészen az óra kezdetéig lehet, online részvétel esetén jelentkezés 1 órával a kezdés előtt lezárul.

Online órára bejelentkezni csak alkalmi jeggyel/érvényes bérlettel tudsz.

Stúdiós óra esetében a bejelentkezésnek nem feltétele, hogy legyen érvényes bérleted vagy napijegyed, azonban az órán kizárólag akkor tudsz részt venni, ha az órakezdésig megvásároltad a szükséges bérletet vagy napijegyet személyesen a stúdiónkban vagy online.

Napijegy és bérlettípusok:

A különböző típusú jegyeket és bérleteket megtalálod az Áraink oldalra kattintva.
Stúdiós és online óráinkra is egységesen az itt feltüntetett árak érvényesek, nincs szükség külön online bérlet vásárlására.

Fizetési módok:

 • Személyesen a stúdiónkban

Napijegyedet vagy bérleted megvásárolhatod a stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával, SZÉP Kártyával (K&H, MKB, OTP) vagy AYCM kártyával (XL, XXL). A személyesen vásárolt bérleteket is feltöltjük a MotiBro fiókodba, így bármikor ellenőrizni tudod a felhasználható alkalmakat.

 • Online bankkártyás fizetés

MotiBro fiókodban is megvásárolhatod bérleted vagy napijegyed online fizetéssel (bérlet/jegy vásárlása gombra kattintva).

3Lemondási feltételek

A MotiBro fiókodban a Foglalásaim menüpont alatt láthatod, hogy mely órákra van aktív bejelentkezésed.

Amennyiben mégsem tudsz részt venni az órán, az óra neve melletti kijelentkezés gombra kattintva tudod törölni a foglalásod.

Aerial jóga esetében 24 órával az órakezdés előtt tudod lemondani a foglalásod, ezt követően a rendszer automatikusan levonja a foglalt alkalmat a bérletedből.

4Csatlakozás online órához és technikai feltételek

Amennyiben online órára jelentkeztél be (az órarendben az óra neve mellett feltüntetve látod mindig az Online szót), órakezdéskor a MotiBro fiókodban az óra neve melletti CSATLAKOZÁS ikonra kattintva automatikusan megnyílik a Zoom alkalmazás és már bent is vagy a jógaórán.

A zavartalan felhasználói élményhez ajánljuk, hogy már előre töltsd le a Zoom alkalmazást ide kattintva, hogy zökkenőmentesen csatlakozni tudj az órához.

Amire technikailag szükséged van:

 • Internetképes készülék (asztali gép, laptop, tablet vagy okostelefon), amiről követed a gyakorlást
 • Megfelelő internet csatlakozási sebesség

Javasoljuk, hogy amennyiben lehetséges, hálózati kábelen (Ethernet) keresztül csatlakoztasd a készüléked az internethez, mert wifin keresztül a videókapcsolat minősége akadozhat.

A hangot mikrofon, a képet kamera jel mutatja. Ezek ha át vannak húzva nálad, akkor mi nem látunk és nem hallunk téged, de te minket igen. Amennyiben te nem látsz vagy nem hallasz bennünket, az egyéni eszközbeállítási hiba /laptopon, asztali gépen…/ abban segíteni nem tudunk.

Az óra folyamán a mikrofonod és a kamerád te magad tudod szabadon ki-be kapcsolni, azonban az oktató az óra eleji köszöntés után mindenki mikrofonját lenémítja. Amennyiben kérdésed lenne, bármikor visszakapcsolhatod a mikrofonod, és felteheted a kérdésed az oktatónak.

5Milyen felszerelést javaslunk az otthoni gyakorláshoz?

 • jógamatrac, szőnyeg vagy nagyméretű törölköző (fontos, hogy ne csússzon!)
 • párna, amire ülni tudsz
 • pléd (például az óra végi relaxációhoz)
 • törölköző (a heveder helyettesítésére)
 • kényelmes ruha

6További tudnivalók az online órákon való részvételről

Az órára való jelentkezéssel elfogadod, hogy saját felelősségedre veszel részt a gyakorlásban, és folyamatosan figyelsz közben a saját tested jelzéseire. Ha úgy érzed, elfáradtál, bármikor nyugodtan állj meg és pihenj egy keveset. Az otthoni gyakorlás során bekövetkezett esetleges sérülésekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért kérjük, fokozottan figyelj oda önmagadra!

Részvétel online óráinkon

Nem találsz számodra megfelelő időpontot? Esetleg bejelentkeztél online óránkra, de valami közbejött?

Élő online óráinkat most még 24 órán belül visszanézheted!

Fontos tudnivalók:

 • online órára bejelentkezni csak alkalmi jeggyel/érvényes bérlettel lehet
 • a bejelentkezés nem jár fizetési kötelezettséggel, egészen az óra kezdetéig bármikor kijelentkezhetsz
 • amennyiben nem jelentkezel ki, a napijegyed/bérlet alkalmad automatikusan levonásra kerül
 • az óra vége után 1 órán belül elérhetővé tesszük a linket, amin visszanézheted az óra felvételét
 • 24 órán belül bármikor visszanézheted a felvételt (akkor is, ha részt vettél az órán)

Az óra felvétele a MotiBro Mozgásnaplóból érhető el, az óra vége után 1 órán belül (24 óráig):