Mészáros Kriszti - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Mészáros Kriszti

Mit jelent nekem a jóga?

Áramlást, feltöltődést, lecsendesedést, koncentrációt, erőt, inspirációt. Ezeket és még többet szeretnék átadni az óráimat látogatóknak.

Egész gyermekkoromat végigkísérte a sport, 8 évig versenyszerűen atletizáltam, aztán táncoltam, úsztam, sziklát másztam, s eközben jógázni is elkezdtem. Először csak könyvből otthon, majd 2011-től már csoportos órákra is eljártam. Sok mindent kipróbáltam, de a jóga lett az, amelyhez ha időlegesen abba is hagytam, mindig visszatértem. Direkt nem írok mozgásformát, mert ez sokkal több annál, egy komplex rendszer.

2014-ben már nem volt elég az óralátogatás, mélyebben szerettem volna a jógával foglalkozni, ezért még kislányom születése előtt elvégeztem a gerincjóga és a hatha jógaoktatói tanfolyamot a Mandala jógastúdióban. Emellé jött 2017-ben Padma Stúdió kismama- és babás jógaoktató képzése, aminek kismama részét, fiammal a hasamban, babás részet, pedig újszülött gyermekemmel végeztem el.

Az oktatás mellett azóta is rendszeres óralátogató vagyok, a hatha jóga, babás jóga és gyeremkjóga a hétköznapjaink része.

Az óráim során a kezdeti ráhangolódással és légzőgyakorlatokkal csillapítjuk le az elme csapongását, Hatha óráimon inkább a kitartott ászanák segítségével áramoltatjuk az energiát, míg a babás órámon az anyukák és a babák igényeinek megfelelően gyakorlunk és játszunk.

A jógát mindenkinek csak ajánlani tudom, mert mind rövid, mind hosszú távon csak pozitív hatásai vannak. Az ülőmunkát végzők számára kifejezetten terápiás hatású, de kiegészítésként bármely sportág mellé is remek választás.