Zumba - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Zumba

Zumba

Éld át a mozgás örömét és szabadságát!

A Zumba egy dinamikus, vidám, hatékony edzésforma, amit a vérpezsdítő latin zenék és táncmozdulatok inspiráltak. A különböző tánc stílusokat és ritmusokat ötvözve (például salsa, merengue, cumbia, reggaeton) egy olyan változatos, táncos kardió alapú edzést eredményez, ami egyedülállóan pozitív hatást gyakorol Rád testileg és lelkileg egyaránt. Alakformáló, zsírégető hatása mellett ugyanis javítja a hangulatot, segít oldani a feszültséget és rengeteg pozitív energiával tölt fel a mindennapokra.

A Zumba mozdulatait előzetes tánctudás nélkül is könnyen elsajátíthatod , majd nincs más dolgod, mint sodródni a hangulattal, élvezni a zenét és lazán, kötetlenül táncolni. Az alap mozdulatokba a saját stílusodat is szabadon beleviheted, ezáltal garantáltan sokszínű és egyedi élményben lesz részed.

Ha még sosem voltál Zumba órán, tarts velünk, hogy kipróbáld és megszeresd ezt a különleges mozgásformát. Ha már gyakorlott Zumbás vagy, akkor is szeretettel várunk, hogy átismételd az alapokat és továbbfejleszd a meglévő tudásod egy vidám és szórakoztató óra keretében.

Oktató:

DSC01566.jpg
Weinmann Xénia
Zumba, TRX