Tavaszi Kezdő Jógatanfolyam (hétvégi) - május 25-től - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Tavaszi Kezdő Jógatanfolyam (hétvégi) – május 25-től

Tavaszi Kezdő Jógatanfolyam (hétvégi)

Kezdőknek és újrakezdőknek az alapoktól

2024. május 25., június 1., június 15.

Oktatók: Csémy Noémi vaisnava jógamester, Hatha jóga, Yin jóga, Kismama jógaoktató – Magyar Jógaoktatók Szövetsége által Minősített Jógaoktató

Kútvölgyi Emese vaisnava jógamester, Hatha jóga, Gerinc jógaoktató – Magyar Jógaoktatók Szövetsége által Minősített Jógaoktató

Czeglédy Csaba vaisnava jógamester, főiskolai jógatanár, Hatha jóga, Gerinc jóga, Ashtanga jógaoktató – Magyar Jógaoktatók Szövetsége által Minősített Jógaoktató

Miért gyere el?

Tanfolyamunk célja, hogy a hétvégi képzés során elmélyülhess a jóga alapjaiban, és megismerkedhess azokkal a gyakorlatokkal, módszerekkel, amik elengedhetetlenek a biztonságos jógagyakorláshoz. Ha a hétköznapi elfoglaltságaid mellett nincs időd részt venni képzésen, akkor ez a tanfolyam egy fantasztikus lehetőség számodra, hogy elindulhass a testi, szellemi és lelki egészség felé vezető úton.

A testgyakorlatok (ászanák) segítenek javítani az erőd és hajlékonyságod, valamint mélyebben megismerni a fizikai tested és tudatosabban irányítani a működését. A tanult légzőgyakorlatoknak, relaxációs és meditációs technikáknak köszönhetően pedig napról napra közelebb kerülhetsz a belső békédhez és egy harmonikus, stressz nélküli élethez.

Mit kell tudnod a jógáról?

A jóga nem csupán egy újabb fitnesz irányzat a sok közül. Egy többezer éves múltra tekintő, Indiából származó holisztikus rendszer, ahol az ászanákból álló mozgás mellett különösen fontosak a légzőgyakorlatok és a meditáció, amik segítenek lecsendesíteni az elméd a mindennapi rohanás után.

A jógával kapcsolatban sokak fejében az a kép él, hogy már első alkalommal a nyakadba kell akasztanod a lábad és órákig csak mozdulatlanul meditálsz. Ám fontos tudnod, hogy egy indiai jógi magas szintű gyakorlását nem lehet összehasonlítani egy kezdő jógaórával. Életmódunkból és a gyakori széken ülésből fakadóan kevésbé vagyunk hajlékonyak, és mentálisan is teljesen más kihívásokkal nézünk szembe a mindennapok során.

Mi vár rád a tanfolyamon?

Megismerkedhetsz a tradicionális hatha jóga ászanáival (jóga pózokkal) és módszereivel, majd az erre épülő további jógairányzatok alapjaival is, hogy átfogó képet kapj, és megtalálhasd a számodra legideálisabb jógatípust. A képzésen megszerzett tudásod biztos alapod ad majd mind az otthoni gyakorlásodhoz, mind a stúdióban vezetett jógaórákhoz.

A tanfolyamhoz jegyzetet biztosítunk, amelynek segítségével könnyebben elsajátíthatod a tanult ászanákat. A jegyzetet otthon végezhető gyakorlatsor zárja.

Időpont:

2024.05.25. szombat 9:00-13:00

2024.06.01. szombat 9:00-13:00

2024.06.15. szombat 9:00-13:00

A tanfolyam összesen 12 óra.

Hogyan tudok részt venni a tanfolyamon?

  • Személyesen a Tulasi Jógastúdióban (1148 Budapest, Wass Albert tér 2. 2.em. Tulasi Jóga kapucsengő).
  • Online, ha a stúdió messze van számodra, vagy kényelmesebb otthonról elvégezni a tanfolyamot egy Zoom linken keresztül tudsz csatlakozni. A linket a részvételi díj befizetése után a tanfolyam előtti nap küldjük ki. (Zoom program letöltésére nincs szükség, internet böngészőben megnyitva is működik a link)

Részvétel díja: 42 000 Ft

  • Első részlet (21 000 Ft) – jelentkezéskor fizetendő
  • Második részlet (21 000 Ft) – tanfolyam kezdésig fizetendő

A személyes férőhelyek száma korlátozott (max. 6 fő), ezért jelentkezz mielőbb és biztosítsd a helyed a tanfolyamra a részvételi díj első részletének befizetésével. Jelentkezéskor jelezd, hogyan szeretnél részt venni a tanfolyamon!

  • Részvételi díj átutalása az alábbi bankszámlánkra:

Tulasi yoga Kft.  10401048-50526870-83501000  (K&H)
A közleményhez kérjük, írd be a neved és a tanfolyam nevét és dátumát!

  • Részvételi díj fizetése SZÉP kártyával*:

Jelentkezéskor az üzenet résznél jelezd SZÉP kártyával történő fizetési szándékod és felvesszük veled a kapcsolatot.

*Szép kártyás fizetésnél 4% tranzakciós költséget számolunk fel.

Állandó kedvezmény: Ha régebben már végeztél nálunk kezdő jógatanfolyamot és szeretnéd átismételni, feleleveníteni tudásod, 10% kedvezménnyel vehetsz részt ismétlőként.

(Ha szeretnéd igénybe venni a kedvezményt, jelentkezéskor az üzenet részbe írd be, hogy mikor végezted nálunk a kezdő jógatanfolyamot.)

Ha valamiért mégsem tudnál részt venni, 2024. április 14-ig lehetőséged van díjmentesen lemondani a helyed, és az előleget visszajuttatjuk számodra.

Helyszín: 1148 Budapest, Wass Albert tér 2. 2.em. Tulasi Jóga kapucsengő

 

A tanfolyam minimum 3 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra.