Tavaszi Haladó Jógatanfolyam (6 alkalmas) április 12. - május 17. - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Tavaszi Haladó Jógatanfolyam (6 alkalmas) április 12. – május 17.

Tavaszi Haladó Jógatanfolyam (6 alkalmas)

2023. április 12-től (szerdánként)

Heti egy alkalommal, 6 héten keresztül szerdánként 18:30-20:30 között.

Oktató: Czeglédy Csaba vaisnava jógamester, főiskolai jógatanár, Hatha jóga, Gerinc jóga, Ashtanga jóga, Aerial jógaoktató – Magyar Jógaoktatók Szövetsége által kitüntetett Minősített Jógaoktató


„Minél többet tud az ember, annál inkább rájön, hogy mennyi mindent nem tud még!” Arisztotelész

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Szeretettel várunk mindenkit, aki korábban már elvégzett egy középhaladó jógatanfolyamot, vagy rendszeres, gyakorlott jógázó.

Miért gyere el tanfolyamra?

Nehezebb ászanák felvételénél, kitartásánál és lebontásánál is a legfontosabb a pontos irányok és erővonalak ismerete. Minél tudatosabban építed fel a jógapózt annál kisebb a sérülés veszélye és annál eredményesebb és látványosabb a fejlődés.

Mi vár rád a tanfolyamon?

Haladó ászanák, és haladó pránájáma gyakorlatokon kívül, mélyebb jógafilozófiával is megismerkedsz. Koncentráció, erő, légzésszabályozás, és elmekontrollal könnyen végezhetők még a nagy erőt és jó egyensúlyérzéket kívánó ászanák is.

Több, mint 20 haladó ászana tanulása, többek közt Pincha-Mayurasana/Pávatollpóz vagy Sirsasana/Fejenállás. Fejenállást gyakran emlegetik az ászanák királyának is, számtalan jótékony hatása miatt. Segíti az agy és az idegrendszer egészséges működését, rendszeres gyakorlása fiatalító hatású, oldja a szorongást.

Mi a tanfolyam célja?

„Sthira Sukham Asanam- A helyesen végrehajtott testhelyzet (ászana) szilárdan megtartott és kényelmes.”  Yoga-Sutra 2.46.

Célunk megismertetni és pontosan megtanítani azokat a nehezebben elsajátítható ászanákat, melyekre egy jógaóra keretein belül nem biztos, hogy van lehetőség és elég idő.

A tanfolyam elvégzése után az otthoni gyakorlásod is biztonságosabbá és magabiztossá válhat.

A tanfolyamhoz jegyzetet biztosítunk.

Tanfolyamunk felépítése

6 alkalom: heti 1 alkalom (2 órás), 6 héten keresztül szerdánként 18:30 és 20:30 között. Első alkalom 2023. április 12., utolsó alkalom május 17.

Hogyan tudok részt venni a tanfolyamon?

Személyesen a Tulasi Jógastúdióban (1148 Budapest, Wass Albert tér 2. 2.em. Tulasi Jóga kapucsengő).
Online, ha a stúdió messze van számodra, vagy kényelmesebb otthonról elvégezni a tanfolyamot egy Zoom linken keresztül tudsz csatlakozni. A linket a részvételi díj befizetése után a tanfolyam előtti nap küldjük ki. (Zoom program letöltésére nincs szükség, internet böngészőben megnyitva is működik a link)


Részvétel díja: 42 000 Ft

  • Első részlet (21 000 Ft) – jelentkezéskor fizetendő
  • Második részlet (21 000 Ft) – tanfolyam kezdésig fizetendő

A személyes férőhelyek száma korlátozott (max. 6 fő), ezért jelentkezz mielőbb és biztosítsd a helyed a tanfolyamra a részvételi díj első részletének befizetésével. Jelentkezéskor jelezd, hogyan szeretnél részt venni a tanfolyamon!

Részvételi díj átutalása az alábbi bankszámlánkra:
Tulasi yoga Kft.  10401048-50526870-83501000  (K&H)
A közleményhez kérjük, írd be a neved és a tanfolyam nevét és dátumát!

Részvételi díj fizetése SZÉP kártyával:
SZÉP kártyás fizetést csak személyesen a stúdióban tudunk elfogadni, utalásra nincs lehetőség. Jelentkezéskor az üzenet résznél jelezd SZÉP kártyával történő fizetési szándékod és felvesszük veled a kapcsolatot.

Ha valamiért mégsem tudnál részt venni, 2023. március 15-ig lehetőséged van díjmentesen lemondani a helyed, és az előleget visszajuttatjuk számodra.

Helyszín: 1148 Budapest, Wass Albert tér 2. 2.em. Tulasi Jóga kapucsengő