Szakrális Csakra Jóga Workshop - március 21. (stúdió/online) - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Szakrális Csakra Jóga Workshop – március 21. (stúdió/online)

Szakrális Csakra Jóga Workshop – stúdió/online

2021. március 21. vasárnap 17:00-19:00

Oktató: Mészáros Kriszti    /gerinc- és hatha jóga, kismama jóga, baba-mama jóga oktató, asztrológus/

Szakrális csakra – Közeledem másokhoz. Kinyilvánítom szükségleteimet.

A csakra fő témái:
-a női-férfi polaritás,
-a szexualitás és a társkapcsolat,
-a szociális kapcsolat,
-a tudatra ébredés első lépcsőfoka,
-az érzéki tapasztalatok és az öröm testi megélése.

A szakrális csakránál a kezdeti egységünk dualitássá alakul át. Tudatunk az egység érzetétől elmozdul a különbség felismerése felé. Énünk megértése immár magába foglalja a másik létezésének tudatát is. Az egymáshoz való kapcsolódás során növekszik a vágy, és ezzel együtt érzelmeink és szexualitásunk is. Ezek a tudatosság szakrális csakrához kapcsolódó aspektusai – melyek mindegyike változást idéz elő. A változás a tudat létfontosságú eleme. Vonzza a figyelmünket, felébreszt, kérdésekre ösztönöz. Változás nélkül nincs növekedés, nincs mozgás, nincs élet. A tudatosság a változásból táplálkozik.

A mozgás az életerő létfontosságú része – az esszencia, mely elkülöníti az életet a haláltól, az élőt az élettelentől.

A  szakrális csakra szabályozza testünk folyadékháztartását. Ezenkívül a termékenység, a női és fétfi identitás azok a területek, amelyeket ezen a síkon kell megoldanunk.

A  szakrális csakra betegségei:

E csakra zavaraira visszavezethető fizikai megbetegedések és problémák: bélgörcsök, felfúvódás, gombás fertőzések, gastritis, hajproblémák, hemorrhoidák, hereproblémák, hízás, hólyaggyulladás, impotencia, méhmióma, méhproblémák, mellproblémák, menstruációs problémák, petefészekciszták, prosztatapanaszok, szexuális zavarok, étkezési zavarok, kapcsolati problémák, kreativitási problémák.

Mit kell tudnod a csakrákról?

A csakrák testünk energiaközpontjai, melyek gondoskodnak az életerő befogadásáról, áramoltatásáról és felhasználásáról. Működésük kihat szervezetünkre, mind fizikai, mind energetikai, mind mentális síkon. Ha bármilyen probléma lép fel, az beavatkozik az energiaközpontok megfelelő működésébe, és súlyosabb esetben betegségeket is okozhat.

A csakrák harmonizálása annyit jelent, mint testünkön, lelkünkön és életünkön való munkálkodás. Hozzásegítenek ahhoz, hogy minden napunk boldogságban teljen, hogy minden cselekedetünk könnyed legyen. Segítségükkel könnyen tudunk döntéseket hozni, felismerjük, ahol elakadásunk van az életünkben, és feloldjuk ezt az elakadást, legyen az magánéleti, vagy munkahelyi probléma. A mély önismeret, és tudatosság megszerezhető a csakrákon való munkálkodással.

Mi vár rád a workshopon?

Az óra középpontjában a Szakrális csakra áll. Megtanuljuk a csakra jellemzőjét és a hozzá kapcsolódó életterületeket, és a betegségek áttekintését, mely a csakra nem megfelelő működése esetén állhat fenn (akár testi, akár mentális szinten). Ezen az órán a jóga eszköztárának segítségével ki tudod teljesíteni önmagad.

A foglalkozáson testtartások (ászanák), légzőgyakorlatok, mantrák és kéztartások (mudrák) segítségével harmonizáljuk és töltjük fel csakránkat és rajta keresztül testünket és lelkünket. Minden csakrának saját hangrezgése (mantrája), szimbóluma, színe, harmonizáló illata és ásványa van. Ezekkel erőteljesen tudjuk működésüket harmonizálni, az érzelmi és mentális blokkokat oldani, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, akár gyógyítani is. Az órát feltöltő csakrameditációval zárjuk.

Kinek ajánljuk a workshopokat?

Mindenkinek ajánlott. Ha már kialakult egészségügyi problémád van, akkor kifejezetten, de teljesen egészségesen is ajánlott. Hatására kiegyensúlyozottabb, energikusabb és tudatosabb leszel, és a Téged körülvevő világban is pozitív változások állnak be.

A workshopon való részvételhez korábbi jógás tudás nem szükséges.

Hogyan tudok részt venni a workshopon?

  • Személyesen a Tulasi Jógastúdióban (1149 Budapest Pillangó u. 12. Egészségcentrum 3.em.).*
  • Online, ha a stúdió messze van számodra, vagy kényelmesebb otthonról elvégezni a workshopot egy Zoom linken keresztül tudsz csatlakozni. A linket a részvételi díj befizetése után a workshop előtti nap küldjük ki. (Zoom program letöltésére nincs szükség, internet böngészőben megnyitva is működik a link.)

Jelentkezési lap kitöltésénél jelezd, hogyan szeretnél részt venni a workshopon! *Amennyiben a korlátozások nem teszik lehetővé a személyes jelenlétet, online akkor is megtartjuk a tanfolyamot!

Mivel készüljek a workshopra?

  • kényelmes ruha (stúdióban át lehet öltözni)
  • jegyzetfüzet

 

JELENTKEZÉS WORKSHOPRA

Részvétel díja: 5 500 Ft (1 alkalom)

 

Tulasi yoga Kft.  10401048-50526870-83501000  (K&H)
A közleményhez kérjük, írd be a neved és a workshop nevét és dátumát!

  Mielőtt a workshop részvételi díját befizetnéd, kérjük, mindenképp
  küldd el a jelentkezésed számunkra az alábbi űrlapon keresztül!