Stresszoldó Jóga Tanfolyam (2 alkalmas - stúdióban/online ) - 2020. október 27. és november 3. - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Stresszoldó Jóga Tanfolyam (2 alkalmas – stúdióban/online ) – 2020. október 27. és november 3.

Stresszoldó Jóga Tanfolyam (2 alkalmas) – stúdióban/online

2020. október 27. és november 3. (kedd) –  18:30-20:30

Oktató: Czeglédy Csaba (Hatha jóga, Gerinc jóga, Ashtanga jóga, Aerial jóga, Restorative Aerial jóga oktató)


A stressz kis mennyiségben pozitív hatású lehet, fejlődésünk egyik szükséges eleme, de hosszan fennálló állapotként kimerítő, mert a szervezetünk nem tud regenerálódni és akár meg is betegedhetünk. Ezért fontos, hogy a stresszel szemben fel tudjuk vértezni magunkat, a szervezetünket át tudjuk kapcsolni pihenő üzemmódba.

Gyere el tanfolyamunkra, és fedezd fel hogyan segíthet a jóga gyakorlása az ellazulásban, az érzelmi egyensúly kialakításában és ezáltal az egészséged megőrzésében!

Miért gyere el?

Minden jóga stresszoldó hatású, de a stresszoldó jóga kifejezetten erre a problémára koncentrál. A nyújtásra, az ízületek szisztematikus átmozgatására és a kisebb, finomabb mozgásokra helyezi a hangsúlyt. Tanfolyamunkon azokra az ászanákra fókuszálunk, amelyek a stresszzónákat lazítják el (nyak, váll, csípő). Ezeknek a területeknek a lazítása azért kulcsfontosságú, mert életünk során a tudatosan megélt és az érzelmi stressz is ezeken a területeken “rakódik le”, ez pedig fizikai szinten izomfeszültséget hoz létre.

Mi vár rád a tanfolyamon?

Beszélgetünk a stressz különböző hatásairól, valamint a légzés szerepéről a stresszoldásban. Otthon is könnyedén elvégezhető, stresszoldó jógagyakorlatokat sajátíthatsz el, továbbá olyan légzőgyakorlatokat, amelyek az idegrendszert nyugtatják. Célunk, hogy olyan gyakorlati tudást szerezz, amivel a tanfolyam után tudatosabban és könnyebben tudod kezelni a különböző stresszhelyzeteket a mindennapok során.

Kinek ajánljuk?

Ha stressszes életet élsz és szeretnél néhány otthon is használható stresszoldó technikát megtanulni, akkor itt a helyed. Kezdő és haladó jógázókat egyaránt szeretettel várunk 14 éves kortól (18 év alatt a részvételhez szülői beleegyezés szükséges).

Hogyan tudok részt venni a tanfolyamon?

  • Személyesen a Tulasi Jógastúdióban (1149 Budapest Pillangó u. 12. Egészségcentrum 3.em.).
  • Online, ha a stúdió messze van számodra, vagy kényelmesebb otthonról elvégezni a tanfolyamot egy Zoom linken keresztül tudsz csatlakozni. A linket a részvételi díj befizetése után a tanfolyam előtti nap küldjük ki. (Zoom program letöltésére nincs szükség, internet böngészőben megnyitva is működik a link)

Részvétel díja: 11 000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott, ezért jelentkezz mielőbb és biztosítsd a helyed a tanfolyamra a részvételi díj átutalásával az alábbi bankszámlánkra:

Tulasi yoga Kft.  10401048-50526870-83501000  (K&H)
A közleményhez kérjük, írd be a neved és a tanfolyam nevét és dátumát!

Ha valamiért mégsem tudnál részt venni, 2020. október 4-ig lehetőséged van díjmentesen lemondani a helyed, és a részvételi díjat visszajuttatjuk számodra.