Őszköszöntő Kezdő Jógatanfolyam (6 alkalmas) szeptember 14. - október 19. - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Őszköszöntő Kezdő Jógatanfolyam (6 alkalmas) szeptember 14. – október 19.

Őszköszöntő Kezdő Jógatanfolyam (6 alkalmas)

Kezdőknek és újrakezdőknek az alapoktól

Heti egy alkalommal, 6 héten keresztül szerdánként 18:30-20:30 között.

Oktató: Adamik Viktória vaisnava jógamester, főiskolai jógatanár, Hatha jóga, Gerinc jóga, Kímélő Hatha jóga oktató – Magyar Jógaoktatók Szövetsége által kitüntetett Minősített JógaoktatóMit kell tudnod a jógáról?

A jóga nem csupán egy újabb fitness irányzat a sok közül. Egy többezer éves múltra tekintő, Indiából származó holisztikus rendszer, ahol az ászanákból álló mozgás mellett különösen fontosak a légzőgyakorlatok és a meditáció, amik segítenek lecsendesíteni az elméd a mindennapi rohanás után.

A jógával kapcsolatban sokak fejében az a kép él, hogy már első alkalommal a nyakadba kell akasztanod a lábad és órákig csak mozdulatlanul meditálsz. Ám fontos tudnod, hogy egy indiai jógi magas szintű gyakorlását nem lehet összehasonlítani egy kezdő jógaórával. Életmódunkból és a gyakori széken ülésből fakadóan kevésbé vagyunk hajlékonyak, és mentálisan is teljesen más kihívásokkal nézünk szembe a mindennapok során.

Miért gyere el?

Tanfolyamunk legfontosabb célja, hogy megtaláld a saját utad a testi, szellemi és lelki egészség felé. A testgyakorlatok (ászanák) elsajátítása segít javítani az erőd és hajlékonyságod, valamint mélyebben megismerni a fizikai tested és tudatosabban irányítani a működését. A tanult légzőgyakorlatoknak, relaxációs és meditációs technikáknak köszönhetően pedig napról napra közelebb kerülhetsz a belső békédhez és egy harmonikus, stressz nélküli élethez.

Mi vár rád a tanfolyamon?

Megismerkedhetsz a tradicionális hatha jóga ászanáival (jóga pózokkal) és módszereivel, majd az erre épülő további jógairányzatok alapjaival is, hogy átfogó képet kapj, és megtalálhasd a számodra legideálisabb jógatípust. A képzésen megszerzett tudásod biztos alapod ad majd mind az otthoni gyakorlásodhoz, mind a stúdióban vezetett jógaórákhoz.

A tanfolyamhoz jegyzetet biztosítunk, amelynek segítségével könnyebben elsajátíthatod a tanult ászanákat. A jegyzetet otthon végezhető gyakorlatsor zárja.

Tanfolyamunk felépítése

6 alkalom: heti 1 alkalom (2 órás), 6 héten át szerdánként 18:30 és 20:30 között.

Az egyes alkalmak rövid elméleti résszel kezdődnek, majd gyakorlati tudnivalókkal és legnagyobb részt gyakorlással/tanulással folytatódnak. Az órákat a tanultakkal felmerülő kérdések megbeszélése zárja.

Hogyan tudok részt venni a tanfolyamon?

  • Személyesen a Tulasi Jógastúdióban (1149 Budapest Pillangó u. 12. Egészségcentrum 3.em.).
  • Online, ha a stúdió messze van számodra, vagy kényelmesebb otthonról elvégezni a tanfolyamot egy Zoom linken keresztül tudsz csatlakozni. A linket a részvételi díj befizetése után a tanfolyam előtti nap küldjük ki. (Zoom program letöltésére nincs szükség, internet böngészőben megnyitva is működik a link)

Részvétel díja: 30 000 Ft 

  • Első részlet (15 000 Ft) – jelentkezéskor fizetendő
  • Második részlet (15 000 Ft) – szeptember 7-ig fizetendő

A férőhelyek száma korlátozott, ezért jelentkezz mielőbb és biztosítsd a helyed a tanfolyamra a részvételi díj első részletének befizetésével.

Részvételi díj átutalása az alábbi bankszámlánkra:

Tulasi yoga Kft.  10401048-50526870-83501000  (K&H)
A közleményhez kérjük, írd be a neved és a tanfolyam nevét és dátumát!

Ha valamiért mégsem tudnál részt venni, 2022. augusztus 24-ig lehetőséged van díjmentesen lemondani a helyed, és az előleget visszajuttatjuk számodra.

Helyszín: 1149 Budapest, Pillangó utca 12. (Egészségcentrum 3. emelet). A terem légkondicionált.