Nyárindító JógAviva - Kanári-szigetek - május 9-16. - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Nyárindító JógAviva – Kanári-szigetek – május 9-16.

NYÁRINDÍTÓ JógAviva a Kanári-szigeteken

2024. május 9-16.  (8 nap, 7 éjszaka)

Hívhatnánk tábornak, de olyan jó helyen lesz a szállásunk, hogy egész egyszerűen félrevezető lenne az elnevezés. Gyere velünk májusban erre az egy hetes nyárindító együttlétre, Las Palmasra!

Ez a hét segít neked abban, hogy elindulj, vagy tovább haladj az életmódváltás útján vagy csak egyszerűen: jól érezd magad. Ha a jóga és az aviva gyógyító szinergiája ilyen dózisban önmagában nem lenne elég – de az😉 -, akkor tegyük mellé a három kilométer hosszú, homokos partot, a tetőtéri fűtött medencét, a környék legjobb hoteljét, a svédasztalos reggelit és vacsorát, a végtelenül változatos látványt és élményeket nyújtó szigetet, a kulturális olvasztótégelyként működő fővárost, a kellemes időjárást, a változatos ételeket, a piacokat, a banánfákat, a természetes, kőből faragott óceánvizes medencéket, a sós levegőt, a narancsvirág illatát, a csütörtöki pinchos night-ot az óvárosban, a kubai dallamokat, a friss avokádót…  

És mindeközben semmi sem kötelező, minden fakultatív. Ha egész héten inkább pihennél a homokban,  mert az esik a legjobban: tedd azt!  Ha nem, akkor mutatjuk, mivel készülünk. Minden nap jógázunk és avivázunk így:

AVIVA:

 • betanító tanfolyam az Aviva Módszer alap sorából
 • Aviva gyakorló órák, ahol a gyakorlatok begyakorlása, rögzítése a cél, hogy otthon is menjen önállóan a torna

Mire jó a rendszeresen végzett, heti többszöri  Aviva torna gyakorlása?

 • termékenység és libidó fokozása férfiak és nők esetében
 • hormoneltolódások rendbehozatala (IR, PCOS, mióma, ciszta, stb.)
 • változókori panaszok megszüntetése, inkontinencia visszafordítása, szülés utáni regeneráció
 • hormonális túlsúly ledolgozása, pajzsmirigy problémák kezelése
 • fájdalommentes menstruáció és ciklus rendbehozása
 • inszemináció, és lombik program előtti felkészülés, megágyazás a babáknak

JÓGA:

A mindennapi, rendszeres jógagyakorlással elindíthatod azt a folyamatot, ami fizikailag és lelkileg is a teljesebb, egészségesebb élethez vezet.

A testgyakorlatok (ászanák) elsajátítása segít javítani az erőd és hajlékonyságod, valamint mélyebben megismerni a fizikai tested és tudatosabban irányítani a működését. Jógagyakorlás segítségével fokozatosan elsajátítjuk a helyes testtartást, és megelőzzük a mozgásszervi problémák kialakulását. A gyakorlatok során a hát mélyizmainak erősítésére, a terhelés során összepréselődött csigolyák távolítására és a gerinc energetizálására fókuszálunk. A nyújtások és csavarások hatására javul a tartásunk, és gerincünk egyre egészségesebbé és rugalmasabbá válik.

Hatha jóga gyakorlásával edződik a szív,- és érrendszer, az idegrendszer, az emésztőszervi rendszer, a légzőrendszer, az izmok erősödnek és rugalmasabbak lesznek, testünk hajlékonyabbá válik. A fizikai testtel való munka, a testi változások mellett a lelki, mentális folyamatokra is hatással van a rendszeres napi gyakorlás, ezáltal kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá válhatunk.

KIRÁNDULÁSOK, PROGRAMOK:

Hiába a homokos part, mégis központi helyen leszünk, így szinte minden könnyedén megközelíthető lesz tömegközlekedéssel, gyalogosan vagy bérelt kerékpárral. Közös programjainkat a helyi közlekedéssel elérhető óvárosba a csütörtöki pinchos night-ra, valamint a kényelmes távolsági buszjárattal megközelíthető Terorba tervezzük, ahol a sziget egyik leghangulatosabb piaca van, emellett egy bájos, hegyi városkát is megismerhetünk illatmúzeummal, kávézókkal, burjánzó növényekkel.

Program ÖSSZEGZÉS:

 • Aviva Módszer betanító tanfolyam
 • Aviva torna gyakorlás
 • jógaórák
 • légzőgyakorlatok tanulása
 • kirándulások, programok

OKTATÓK:

Csémy Noémi a Tulasi Jógastúdió egyik alapítója és oktatója (tulasijoga.hu)

Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola Vaisnava Jógamester szakán végzett diplomás, a Magyar Jógaoktatók Szövetsége által Minősített Jógaoktató, yin jóga és kismama jógaoktató

Sarkadi Edit Aviva Módszer oktató és kiképző (avivatanc.hu )

Az Aviva Alapítvány tagja, táncterápiás csoportvezető,  sportoktató, fascia tréner és Bach virágterapeuta

SZÁLLÁS:

Hotel Bull Reina Isabel & Spa**** a környék legszebb szálláshelye városra néző, kétágyas szobákban, félpanziós (reggeli és vacsora) ellátással, SPA belépővel, tetőtéri fűtött medence használatával, edzőteremmel. A hotelt és az Atlanti-óceánt csak egy gyalogos sétány és a pár méter széles homokos part választja el egymástól. 😉

UTAZÁS:

Egyénileg, repülővel. A tábor időpontja a RyanAir közvetlen, Budapest-Las Palmas járatához igazodik, de számtalan, adott esetben árban kedvezőbb lehetőség van átszállással történő utazásra is.

AZ EGYHETES PROGRAM ÁRA:

Early Bird április 14-ig: 980 EUR/fő, azt követően: 1100 EUR/fő, mely tartalmazza a szállás, félpanziós ellátás, jógaórák és aviva tanfolyam és gyakorlások, valamint a fakultatív programok díját, de nem tartalmazza az esetleges helyi közlekedés díjait és a belépők költségeit, valamint a repülős utazás és transzfer díját.

Első részlet a foglalásra: 450 EUR/fő – jelentkezéskor fizetendő (Emailed beérkezése után válaszlevélben minden fontos információt elküldünk.)

Második részlet –  április 24-ig fizetendő.

KIKET VÁRUNK?

Kezdőket, újrakezdőket, és igen, férfiakat is. Empirikus kutatásaink azt mutatják, hogy kifejezetten előnyös és élvezetes program korosztálytól és nemtől függetlenül is a fenti repertoár. 😊

JELENTKEZÉS

Jelentkezésed a jogavivatabor@gmail.com címre küldd el, és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

Szeretettel várunk!

Edit és Noémi

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!