Kezdő Aerial Jóga Workshop - május 31. 18:45-20:30 - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Kezdő Aerial Jóga Workshop – május 31. 18:45-20:30

Kezdő Aerial Jóga Workshop

2022. május 31. (kedd)  18:45-20:30 

 

Oktató: Czeglédy Csaba /Aerial jóga, Restorative Aerial jóga, Hatha jóga, Gerincjóga oktató/ – Magyar Jógaoktatók Szövetsége által kitüntetett Minősített Jógaoktató

 

Éld át a lebegés szabadságát, tapasztalj meg új dimenziókat! 

Régóta szemezel az Aerial gyakorlással, de még nem merted kipróbálni? Esetleg jártál már órákon, de szeretnél pontosabb képet kapni egy-egy ászanáról? Ezen a workshopon olyan gyakorlatokat sajátíthatsz el, melyekkel az Aerial órákon leggyakrabban találkozhatsz.

Miért gyere el?

A workshopon kihasználhatod a hammock nyújtotta a lehetőségeket, hogy egy-egy gyakorlatot elmélyíts és megtapasztalhasd az ászanákban lévő aktivitásokat. A hammock egy olyan különleges, a mennyezetre rögzített anyag (hinta), ami segít neked abban, hogy megérezd a pontos irányokat, a szükséges erőkifejtés mértékét egyes ászanákban, így segítve a talajmenti gyakorlásodat.

Másrészről pedig egy teljesen biztonságos és szabad módja annak, hogy elszakadj a talajtól, újraéld a gyerekkori élményeidet, amikor fára mászva, vagy a mászókáról fejjel lefele lógva figyelted, milyen más innen nézve a világ… Lépj túl a határaidon, győzd le a félelmeidet, tapasztalj meg új nézőpontokat, könnyedén, játékos körülmények között. Mert mindannyiunkban ott van a gyermek, aki újra szeretné élni a gondtalan szabadság érzését! Add meg magadnak ezt a lehetőséget, mert megérdemled!

Ha még sosem próbáltad az Aerial jógát, ez a workshop a tökéletes kezdet számodra!

Aerial Jóga Workshopon 16 éves kortól lehet részt venni.

A workshopon való részvétel nem ajánlott zöldhályog, kezeletlen magas vérnyomás vagy várandóság esetén.

 

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 6 500 Ft

A férőhelyek száma korlátozott (8 fő), ezért jelentkezz mielőbb és biztosítsd a helyed a workshopra a részvételi díj átutalásával az alábbi bankszámlánkra:

Tulasi yoga Kft.  10401048-50526870-83501000  (K&H)
A közleményhez kérjük, írd be a neved és a workshop nevét és dátumát!

Ha valamiért mégsem tudnál részt venni, 2022. május 3-ig lehetőséged van díjmentesen lemondani a helyed, és a részvételi díjat visszajuttatjuk számodra.

Helyszín: 1149 Budapest, Pillangó utca 12. (Egészségcentrum 3. emelet)

A teljes összes visszafizetésre kerül, ha a vírushelyzet (kormányrendelet) miatt nem lehet megtartani a workshopot.