Intenzív Kezdő Jógatanfolyam (hétvégi) - 2022. október 8. - október 9. - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Intenzív Kezdő Jógatanfolyam (hétvégi) – 2022. október 8. – október 9.

Intenzív Kezdő Jógatanfolyam

Kezdőknek és újrakezdőknek az alapoktól

2022. október 8. – október 9.

Oktató: Csémy Noémi /vaisnava jógamester, Hatha jóga, Yin jóga, Kismama jóga oktató/ – Magyar Jógaoktatók Szövetsége által kitüntetett Minősített Jógaoktató

Miért gyere el?

Tanfolyamunk célja, hogy egy intenzív hétvégi képzés során elmélyülhess a jóga alapjaiban, és megismerkedhess azokkal a gyakorlatokkal, módszerekkel, amik elengedhetetlenek a biztonságos jógagyakorláshoz. Ha a hétköznapi elfoglaltságaid mellett nincs időd részt venni egy többhetes képzésen, akkor ez a tanfolyam egy fantasztikus lehetőség számodra, hogy elindulhass a testi, szellemi és lelki egészség felé vezető úton.

A testgyakorlatok (ászanák) segítenek javítani az erőd és hajlékonyságod, valamint mélyebben megismerni a fizikai tested és tudatosabban irányítani a működését. A tanult légzőgyakorlatoknak, relaxációs és meditációs technikáknak köszönhetően pedig napról napra közelebb kerülhetsz a belső békédhez és egy harmonikus, stressz nélküli élethez.

Mit kell tudnod a jógáról?

A jóga nem csupán egy újabb fitness irányzat a sok közül. Egy többezer éves múltra tekintő, Indiából származó holisztikus rendszer, ahol az ászanákból álló mozgás mellett különösen fontosak a légzőgyakorlatok és a meditáció, amik segítenek lecsendesíteni az elméd a mindennapi rohanás után.

A jógával kapcsolatban sokak fejében az a kép él, hogy már első alkalommal a nyakadba kell akasztanod a lábad és órákig csak mozdulatlanul meditálsz. Ám fontos tudnod, hogy egy indiai jógi magas szintű gyakorlását nem lehet összehasonlítani egy kezdő jógaórával. Életmódunkból és a gyakori széken ülésből fakadóan kevésbé vagyunk hajlékonyak, és mentálisan is teljesen más kihívásokkal nézünk szembe a mindennapok során.

Mi vár rád a tanfolyamon?

Megismerkedhetsz a tradicionális hatha jóga ászanáival (jóga pózokkal) és módszereivel, majd az erre épülő további jógairányzatok alapjaival is, hogy átfogó képet kapj, és megtalálhasd a számodra legideálisabb jógatípust. A képzésen megszerzett tudásod biztos alapod ad majd mind az otthoni gyakorlásodhoz, mind a stúdióban vezetett jógaórákhoz.

A tanfolyamhoz jegyzetet biztosítunk, amelynek segítségével könnyebben elsajátíthatod a tanult ászanákat. A jegyzetet otthon végezhető gyakorlatsor zárja.

Időpont:

2022.10.08. szombat 10:30-17:30

2022.10.09. vasárnap 9:30-16:30

Hogyan tudok részt venni a tanfolyamon?

  • Személyesen a Tulasi Jógastúdióban (1149 Budapest Pillangó u. 12. Egészségcentrum 3.em.).
  • Online, ha a stúdió messze van számodra, vagy kényelmesebb otthonról elvégezni a tanfolyamot egy Zoom linken keresztül tudsz csatlakozni. A linket a részvételi díj befizetése után a tanfolyam előtti nap küldjük ki. (Zoom program letöltésére nincs szükség, internet böngészőben megnyitva is működik a link)

 

Részvétel díja: 30 000 Ft

(Részvételi díj tartalmazza az előadásokat, gyakorlati képzést, jegyzetet, matrac és segédeszközök használatát.)

  • Első részlet (15 000 Ft) – jelentkezéskor fizetendő
  • Második részlet (15 000 Ft) – október 5-ig fizetendő

Helyed a részvételi  díj átutalásával tudod biztosítani az alábbi bankszámlánkra:

Tulasi yoga Kft.  10401048-50526870-83501000  (K&H)
A közleményhez kérjük, írd be a neved és a tanfolyam nevét és dátumát!

Helyszín: 1149 Budapest, Pillangó utca 12. (Egészségcentrum 3. emelet)

 

A tanfolyam minimum 4 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra.