Fészekrakó - Babaváró női jóga csoport - Csütörtökönként - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Fészekrakó – Babaváró női jóga csoport – Csütörtökönként

Fészekrakó – Babaváró női jóga csoport

Csütörtökönként 18:15-21:15 – Herold Enikővel

  JELENTKEZÉS: eniko@heroldeniko.hu 

Tizenhárom hét a termékenység támogatása és a babavárás jegyében

Ebben a három hónapos folyamatban a befogadó, a megengedő, a Hold minőséget erősítjük. A szelíd és áramló, speciálisan kifejlesztett női jóga gyakorlatokkal oldhatod a mindennapok és a babádra várakozás feszültségét. A testgyakorlatokon keresztül megtanulsz odafigyelni magadra, és arra, hogy mi a jó a NŐI testednek és lelkednek.

Hogy miért fontos ez?

Mai világunk és életünk erősen férfi pólusúvá vált az utóbbi évtizedekben. A férfi (Nap) minőséghez tartoznak a kontroll, az aktív cselekvés és döntés, a struktúra, a tervezés, racionális gondolkodás.

A női (Hold) minőséghez a befogadás, a megengedés, a pillanat megélése, a dolgokkal együtt áramlás, az érzelmek tartoznak. A megfoganást ezek a minőségek támogatják, ezért a Fészekrakó csoportban ezeket a minőségeket hozzuk felszínre. A lágy, a befogadó önmagadhoz elvezető szelíd és áramlóan mozgásos foglalkozásokon átélheted és megtapasztalhatod a női kör támogató-megtartó és gyógyító erejét.

Hangsúlyosan foglalkozunk a csípővel és a kismedencei szervek területével. A speciális bemelegítéstől kezdve figyelmet szentelünk a női szerveknek, hogy a vérbőség fokozásával támogassuk működésüket, és segítsük regenerálódásukat, valamint gyógyulásukat. A női jóga gyakorlatokkal növeljük a csípő mobilitását, ami pozitív hatással van a petefészek és a méh egészségére. A záróizom-gyakorlatok hatására nő az orgazmus- és a fogamzóképesség, erősödnek a medencealapi izmok és a hüvely izomzata, ami könnyíti a szülési folyamatot és gyorsítja a szülés utáni regenerációt. A gyakorlatok a hormonrendszerre is pozitív hatással vannak, amik segítik a fogantatást, a beágyazódást. Nő a libidó. A női szervekre helyezett fókusszal növeljük a tudatosságot ezen a területen. Jobban fogod érezni, mi jó neked, mi segít és használ.

A kiegyensúlyozott nyugalom állapotát légzőgyakorlatokkal és relaxációval támogatjuk, amik az energetikai rendszeredre is hatnak, így feltöltődsz. Ez segít megőrizni az egyensúlyodat a kihívásokkal teli időszakokban is. És mert nők vagyunk, egymás közt, beszélgetni is fogunk. Együtt örülünk, támogatunk, gyógyulunk-gyógyítunk, sírunk, erőt adunk egymásnak, mikor mire van szükségünk. Emlékeztetjük egymást a női minőségünk magjára, ami a BEFOGADÁS.

Neked szól ez a csoport:

  • ha fészekrakásban vagy, családot tervezel akár természetes, akár mesterséges úton (lombik program, inszemináció)
  • ha ismeretlen okok miatt nem fogan meg a babátok (funkcionális meddősség)
  • ha szervi betegségek (pl. mióma, ciszta, PCOS, endometriózis) ciklus problémák, hormonális problémák állnak a meddősség hátterében
  • ha stresszt jelent számodra a gyermekáldásra való várakozás

További részletekért és jelentkezésért kattints ide!