Dinamikus Fitnesz és Jógatábor - Horvátország - 2024. július 4-11. - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Dinamikus Fitnesz és Jógatábor – Horvátország – 2024. július 4-11.

Dinamikus Fitnesz és Jógatábor Horvátországban

2024. július 4-11.  (8 nap, 7 éjszaka)

Idén nyáron már nyolcadik alkalommal rendezzük meg horvátországi táborunkat a meseszép Brac szigetén. Ha Te is annyira visszavágysz, mint mi, vagy korábban esetleg lemaradtál róla, tarts velünk erre a csodálatos hétre!

Visszajelzések a korábbi táborokból:

 • “Csodálatos volt a környezet, remek programokkal, jó társasággal. Szinte kicserélődve tértem haza. Bármikor rágondolok, jó érzéssel tölt el. Szívesen megismételném.”
 • “Nagyon tetszettek az egyéni és csoportos foglalkozások is egyaránt. Fantasztikus élményt adott. A hely remek volt, az ételek bőségesek, nagyon finomak, a vezetők felkészültek és segítőkészek. Köszönöm a lehetőséget!”

Táborunk célja, hogy a két különböző edzésforma /fitnesz és jóga/ egyesítésével a tábor végén erősen, egészségesen és kiegyensúlyozottan térhess haza. A különleges jógaélményeken és a dinamikus fitnesz programon keresztül most Te is rátalálhatsz a testi, lelki és szellemi egészségedhez vezető útra. Akár csak most ismerkedsz a jógával, akár már gyakorlott jógázó vagy, szeretettel várunk!

Gyere el és légy részese valami egészen újnak és különlegesnek!

Tölts el velünk egy hetet az Adriai tenger partján, ahol magad mögött hagyhatod a mindennapi stresszt és teendőket, és kizárólag önmagadra figyelhetsz. A reggelt mindig jógaórával kezdjük, amit úszásoktatás követ. Délutánonként naponta váltakozó órákon vehetsz részt (jóga, aqua fitnesz, JOMBA, zumba) és lesz esti fürdőzés is.

A mindennapi, rendszeres jógagyakorlással elindíthatod azt a folyamatot, ami a fizikailag és lelkileg is teljesebb élethez vezet téged. Az úszásoktatáson megtanulhatod a biztos alapokat, hogy ne legyen félelmed a vízben, vagy csiszolhatod meglévő tudásod profi edző segítségével. A szórakoztató fitnesz órákkal pedig hatékonyan növelheted az erőnléted.

Küldetésünk, hogy valami újat hozzunk az emberek életébe, és segítsünk kimozdulni a mindennapok szürkeségéből. Éppen ezért a táborunk programját úgy alakítottuk ki, hogy ne csupán egy kellemes nyaralás emlékével térj haza, hanem olyan gyakorlati és elméleti tudást szerezhess, ami otthon is napról napra segít majd Téged a változásban, fejlődésben.

Mit kell tudnod a helyszínről?

Táborunk helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme. A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A tábor tematikus programjai mellett, szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik. Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található, az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől.
A szállásról bővebben itt olvashatsz.

Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt.
Az étkezésről bővebben itt olvashatsz.

Mi vár Rád a táborban?

 • jógaórák
 • úszás (oktatás, edzés vagy technika fejlesztés)
 • aqua fitnesz, JOMBA routine, Zumba
 • napközben szervezett és fakultatív programok

Táborunk napirendje:

7:00-8:00 Napüdvözlet a felkelő nap fényében

Minden reggeli jógaórát Napüdvözlettel kezdünk, köszöntve a tenger hullámai között, éppen velünk szemben felkelő napot. A tizenkét ászanát tartalmazó gyakorlatsor a jógahagyományok szerves részét képezi, imaként és meditációként is működik amellett, hogy állóképességet, lazaságot ad és erősíti az egész testet.

A Napüdvözlet gyakorlása után egy teljes testet átmozgató hatha jógaóra következik, melyet relaxációval vagy pránáyámával (légzőgyakorlat) zárunk.

8:10-9:10 Reggeli úszás mindenkinek – Andival

A tengerparton végzett reggeli jógagyakorlás után, egyből a vízbe megyünk. Az apró kavicsos part tökéletesen alkalmas kezdő és haladó úszóknak is. Kezdők számára az úszásoktatás légzéstechnika, víz ismerkedés, mozgásformák megismerése a vízben, siklás, ugrás, vízbiztonságból áll. Haladó úszók már pár méterre a parttól tudnak gyakorolni. Oktatásuk az időre és távra úszás különböző technikáiból áll. Sokan autodidakta módon tanultak meg úszni, amivel bár vízbiztonságuk megvan, de technikájuk, légzésük nem teljesen jó. Egy-egy apró javítás nagyon meg tudja növelni a teljesítményt. Profi úszók számára pedig a technika fejlesztés áll a középpontban.

9:30 Büfé reggeli

13:00 Ebéd (3 fogásos)

Délutánonként változatos programok:

 • JOMBA, Zumba, Aqua fitnesz

JOMBA: Magas intenzitású, energikus, dinamikus, táncos rutin mozgásokra épülő koreografált intervall gyakorlatok. Zenére épülve magába foglalja különböző karneválok, küzdősportok és magas intenzitású, ugráló köredzések gyakorlatait.

Zumba: Kolumbiából származó, könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc, mely fitneszprogram is egyben. A mozdulatok aerobik és különböző táncok lépéseiből tevődnek össze. Olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, cumbia, reggaetón.

Aqua fitnesz: dinamikus, energikus mozgás a tengerben. A vízben végzett mozgás amellett, hogy erősítenek, hozzájárulnak a zsírégetéshez és az izomépítéshez, a gerincet és az izületeket is  megkímélik.

 • Hatha jógaóra (erősítő vagy nyújtó)

Erősítő jógaórán a hatha jóga ászaináiból építkezünk. Rövid bemelegítés után az egész testet átmozgató erősítő gyakorlás következik nyújtásokkal vegyítve, majd az órát relaxációval zárjuk. Az órán az összes nagy izomcsoportot megdolgoztatjuk, különös tekintettel a core izmokra (külső és belső ferde hasizmok, haránt hasizom, gerincmerevítő izom, farizmok, az egyenes hasizom és a széles hátizom). Ezeknek az izmoknak a megfelelő edzettsége elengedhetetlen a gerinc stabilizálásához és egészségéhez, a helyes testtartáshoz és járáshoz is.

Nyújtó jógaórán főleg a gravitációval dolgozunk, a test mélyebb rétegeibe, a kötőszöveteink, az ízületeink (ízületi folyadék termelése), csontjaink (csontritkulás megelőzése) és belső szerveink egészségére hatunk.

Fakultatív programok

Az órákon való részvétel fakultatív. Az órák közötti szabadidőben lehetőség van a strandolás mellett, kerékpár/ robogó kölcsönzésre (önköltségen), vagy a környező erdőben a futás szerelmesei gyönyörű kis öblökre lelhetnek rá.

Amit mindenképpen hozz magaddal:

 • Jógaórákhoz: jógamatrac (ne polifoam), kényelmes ruházat, törölköző és egy palack víz (pár db jógamatracot tudunk mi is biztosítani)
 • Úszáshoz: úszószemüveg, hajgumi, gumi/tengeri cipő, füldugó vagy orrcsipesz (CSAK amennyiben nagyon nem kedveled a vizet- célunk hogy ezekről lemondj.)
 • Kardió órákhoz: sportcipő, kényelmes rövidnadrág, sport felső, törölköző, víz
 • Aqua fitnesz: tengeri cipő

A tábor szakmai vezetői:

A Tulasi Jógastúdió oktatói:

Csémy Noémi – Hatha jóga, Yin jóga, Kismama jóga, Baba-Mama jóga és Gyermek jóga oktató – Magyar Jógaoktatók Szövetsége által Minősített Jógaoktató
Czeglédy Csaba – Hatha jóga, Aerial jóga, Gerinc jóga és Ashtanga jóga oktató – Magyar Jógaoktatók Szövetsége által Minősített Vezető Jógaoktató

JOMBA London oktatója:

Kovács Andrea – JOMBA, Zumba, Aerobik edző, Úszás edző, Olimpiai válogatott reménységek tagja, Vasember 2015-os csapatbajnok

JELENTKEZÉS

A tábor részvételi díja: 610 EUR

Jelentkezni ide kattintva tudsz.

A tábor előlege 100 EUR/fő. Ha készpénzzel szeretnéd az előleget befizetni, a stúdióban (1148 Budapest, Wass Albert tér 2.) is megteheted előre egyeztetett időpontban. Időpontot egyeztetni a csemy.noemi@tulasijoga.hu címen lehet.

Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 300 Euro. Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat és 10 éven felüli gyermekek 540 Euro / fő áron csatlakozhatnak!

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint a jógaórák, edzések díját. Nem tartalmazza az utazás költségét, a speciális menü felárát, a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 Kuna), valamint az esetleges bicikli/robogó bérlés költségeit.

A kedvezményes ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, de nem tartalmazza az egyéb szolgáltatásokat! Természetesen a kiránduláson és az egyéb kötetlen programokon őket is szívesen látjuk!
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).

Ha a jógával kapcsolatban kérdésed van, vagy igényelsz jógamatracot a hétre írj nekünk az info@tulasijoga.hu címre!

Szeretettel várunk! 😁😎💝🌸🙏