Aerial Baba-Mama jóga csepphintával - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Aerial Baba-Mama jóga csepphintával

Aerial Baba-Mama jóga (csepphintával)

2 hónapostól 2 éves korig

Aerial Baba-Mama jógán az anyukák a hammock (selyem hinta) segítségével tudnak lazítani és nyújtani, a gyerekeket pedig a csepphintában ringatjuk.

Restorative Aerial jóga elemei, melyeket az órán használunk pihentet, nyújt, lazít, erősíti a mélyizmokat, átmozgatja a teljes gerincoszlopot, javítja a tartást, kedvezően hat a hormonháztartásra és megnyugtatja az idegrendszert. Alacsony állású (talaj fölött 20-30 cm) hammockban gyakorlunk.

A csepphinta, alakja olyan érzést kelt a babában, mintha ismét édesanyja hasában lenne. A ringatásokkal és játékos gyakorlatokkal, amiket órán csinálunk, az idegrendszeren keresztül ingereljük, tanítjuk, fejlesztjük a gyermekeket fizikailag és szellemileg egyaránt. A hintázás egy kellemes időtöltés: játék, pihenés és fejlesztés is egyben. A csepphinta is alacsony állású (talaj fölött kb. 5cm).

Az óra egy rövid mondókás, éneklős bemelegítéssel indul, aztán az anyukák átmozgatása következik a hammockban, majd a babákat ringatjuk a csepphintában. A foglalkozás gátizomtornával és rövid relaxációval zárul. Az óra elemei a babák és anyukák igényei szerint változhatnak, ha nyűgösebbek a babák, akkor többet játszunk velük, ha nyugodtabbak, akkor lehet több az anyaidő.
A foglalkozás segíti az anya-gyermek kapcsolat elmélyülését, erősíti a kötődést, és a babák is tudnak addig barátkozni egymással.

A csepphinták mellett, egészen pici babát Adamo hintával várjuk.

Mit hozz magaddal?

A babádnak kis plédet, textilpelust, esetleg kedvenc játékát, hogy otthonosabban érezze magát. Innivalót mindkettőtöknek, kényelmes ruházatot a közös gyakorláshoz, valamint pulóver és zokni – hogy a relaxáció alatt se fázzatok!

Stúdiónk épülete teljesen akadálymentesített, így nyugodtan érkezhettek babakocsival is.

Oktató:

Mészáros-Krisztina_2.jpg
Mészáros Kriszti
Baba-Mama jóga, Csakra jóga
IMG_8151-e1597183614386.jpg
Mészáros Dorottya
Aerial, Aerial Kids, Aerial Kismama jóga