Rólunk - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Rólunk

Üdvözlünk!

Csémy Noémi és Czeglédy Csaba vagyunk, Vaisnava Jógamester szakon végeztünk a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán. Magyar Jógaoktatók Szövetsége által kitüntetett Minősített Jógaoktatók. Az elmúlt évek során számos különféle jógafajtából szereztünk oktatói képesítést (hatha jóga, gerincjóga, aerial jóga, restorative aerial jóga, ashtanga jóga, gyerekjóga, kismama jóga, baba-mama jóga, yin jóga), amiket több jógastúdióban is oktattunk. 2017 tavaszán szinte egyszerre fogalmazódott meg bennünk a gondolat: szeretnénk saját jógastúdiót nyitni.

Mindketten hiszünk abban, hogy a jógán keresztül bárki rátalálhat az egészséges élethez vezető útra. Mert a jóga nem csak egy újabb fitness irányzat a sok közül. Az ászanákból álló mozgás mellett különösen fontosak a légzőgyakorlatok és a meditáció, amik segítenek lecsendesíteni az elmét a mindennapi rohanás után.

Megálmodtunk hát közösen egy stúdiót, ahol a jóga lelki oldala ugyanolyan fontos szerepet tölt be, mint a testgyakorlás. A nyugalom és feltöltődés apró szigetét, ahol minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb jógaórát. Így született meg a Tulasi Jógastúdió.

Szeretettel várunk téged stúdiónkba, akár új mozgásformát szeretnél kipróbálni, akár a jóga spirituális oldala iránt érdeklődsz!

Órarendünk