Rólunk - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Rólunk

Üdvözlünk!

Csémy Noémi és Czeglédy Csaba vagyunk, Vaisnava Jógamester szakon végeztünk a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán. Az elmúlt évek során számos különféle jógafajtából szereztünk oktatói képesítést (hatha jóga, gerincjóga, aerial jóga, restorative aerial jóga, ashtanga jóga, gyerekjóga, kismama jóga, baba-mama jóga, yin jóga), amiket több jógastúdióban is oktattunk. 2017 tavaszán szinte egyszerre fogalmazódott meg bennünk a gondolat: szeretnénk saját jógastúdiót nyitni.

Mindketten hiszünk abban, hogy a jógán keresztül bárki rátalálhat az egészséges élethez vezető útra. Mert a jóga nem csak egy újabb fitness irányzat a sok közül. Az ászanákból álló mozgás mellett különösen fontosak a légzőgyakorlatok és a meditáció, amik segítenek lecsendesíteni az elmét a mindennapi rohanás után.

Megálmodtunk hát közösen egy stúdiót, ahol a jóga lelki oldala ugyanolyan fontos szerepet tölt be, mint a testgyakorlás. A nyugalom és feltöltődés apró szigetét, ahol minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb jógaórát. Így született meg a Tulasi Jógastúdió.

Szeretettel várunk téged stúdiónkba, akár új mozgásformát szeretnél kipróbálni, akár a jóga spirituális oldala iránt érdeklődsz!

Órarendünk