Útban a kiteljesedés felé - Gyógyító hangfürdő élő zenével - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Útban a kiteljesedés felé – Gyógyító hangfürdő élő zenével

Útban a kiteljesedés felé – Gyógyító hangfürdő élő zenével

2018. április 22.  17:30-19:00

Bögös Anett – Természetgyógyász, fő küldetése a hangok, rezgések világának terjesztése, valamint a személyre szabott és egyedi ásványkarkötők készítése.

“Önmagadhoz csak a világon keresztül vezet az út, és nem szeretheted magadat, ha mást nem szeretsz.” (Hamvas Béla: Babérligetkönyv)

Várunk szeretettel, hogy a húsvét előtt megkezdett munkát folytassuk, s pünkösd előtt önmagunk kibontakoztatásán dolgozhassunk együtt!

Mi vár rád a hangfürdő alatt?

Mély relaxáció és gyógyulás. Lefekszel, betakarózol és engeded, hogy a gong, hangtálak és egyéb hangszerek gyógyító vibrációja eljusson hozzád. Ahhoz, hogy a relaxált állapot mindenkinél maximálisan bekövetkezzen, légző gyakorlatokat, mudrákat vagy mantrákat is használhatunk. Fontos, hogy a test ellazult állapotba kerüljön, hogy a rezonancia akadálytalanul áramolhasson a testbe, elmébe, lélekbe. A gongot, hangtálakat megszólaltatva testünk felveszi annak rezgését, beindítja öngyógyító folyamatait. A gong hangjaiban fürödve az emberek rövid idő alatt megnyugszanak, megszabadulnak a stressztől, az izomtónus feszültsége oldódik, a légzés szabályossá válik, a test hőmérséklete alacsonyabb lesz, megszűnik a káosz, a negativitás, az ellenállás.

A hangfürdő után:

Adj magadnak időt, hogy integrálni tudd a tapasztalatokat, energiákat, mielőtt visszatérsz a napi tevékenységedhez. Pihenj, légy csendben, engedd meg magadnak, hogy a gyógyító energiák mélyen hassanak benned. Igyál sok vizet, hogy segítsd a méregtelenítési folyamatokat és a gyógyulást, amit a rezgések elindítottak benned.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 3 000 Ft
Részvételi szándékodat kérjük, jelezd nekünk a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel! A hangfürdő előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával (K&H, MKB, OTP) tudsz fizetni.