Új év, új kezdetek - gyógyító hangfürdő élő zenével - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Új év, új kezdetek – gyógyító hangfürdő élő zenével

Új év, új kezdetek – gyógyító hangfürdő élő zenével

2018. január 28.  17:30-19:00

Bögös Anett – Természetgyógyász, fő küldetése a hangok, rezgések világának terjesztése, valamint a személyre szabott és egyedi ásványkarkötők készítése.

Az új év kezdete egy olyan időszak, amikor tele vagy lendülettel, elhatározással és új célokkal. A gyógyító hangfürdő segít Neked megpihenni, kikapcsolni a világ nyüzsgését, és megtalálni önmagadban a változáshoz szükséges energiákat. Egy csodálatos újévi feltöltődésre hívlak Téged, ahol hangokkal és mantrákkal segítek Neked megállni, elcsendesedni, hogy felfrissülve, nyitott szívvel és nyitott elmével nézhess szembe az új kihívásokkal.

Miért gyere el?

A hangfürdő egy csodálatos lehetőség arra, hogy a hangok, rezgések ereje által a napi rohanó, stresszel teli világban megpihenjünk, kikapcsolódjunk. A hangok, rezgések segítségével feltöltődünk, és elengedjük mindazt, ami már nem szolgál minket. Nagyszerű alkalom ez fáradtság, régi energiák, blokkok, feszültségek elengedésére, valamint energiáink erősítésére. Béke, harmónia, töltöttség állapotába kerülhetünk, és meghallhatjuk a bennünk lévő csendet, valamint intuíciónk hangját, ha szeretnénk.

A hangfürdő csoportos együttlét, a tapasztalás viszont mindenki számára egyedi. Az élmény minden alkalommal más és más lehet, ez a testi-lelki állapotoktól függően változik. Javasolt azoknak, akik több harmóniára, több örömre vágynak, akik nehezen lazulnak el, aggodalmaskodnak. Azoknak, akik szabadulnának lelki terheiktől, sőt változások idején is segít. Nagyszerű eszköz meditáció kiegészítésére is.

Mi vár rád a hangfürdő alatt?

Mély relaxáció és gyógyulás. Lefekszel, betakarózol és engeded, hogy a gong, hangtálak és egyéb hangszerek gyógyító vibrációja eljusson hozzád. Ahhoz, hogy a relaxált állapot mindenkinél maximálisan bekövetkezzen, légző gyakorlatokat, mudrákat vagy mantrákat is használhatunk. Fontos, hogy a test ellazult állapotba kerüljön, hogy a rezonancia akadálytalanul áramolhasson a testbe, elmébe, lélekbe. A gongot, hangtálakat megszólaltatva testünk felveszi annak rezgését, beindítja öngyógyító folyamatait. A gong hangjaiban fürödve az emberek rövid idő alatt megnyugszanak, megszabadulnak a stressztől, az izomtónus feszültsége oldódik, a légzés szabályossá válik, a test hőmérséklete alacsonyabb lesz, megszűnik a káosz, a negativitás, az ellenállás.

A hangfürdő után:

Adj magadnak időt, hogy integrálni tudd a tapasztalatokat, energiákat, mielőtt visszatérsz a napi tevékenységedhez. Pihenj, légy csendben, engedd meg magadnak, hogy a gyógyító energiák mélyen hassanak benned. Igyál sok vizet, hogy segítsd a méregtelenítési folyamatokat és a gyógyulást, amit a rezgések elindítottak benned.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 3 000 Ft
Részvételi szándékodat kérjük, jelezd nekünk a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel!