Teremts egyensúlyt! - Kartámaszos jóga workshop - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Teremts egyensúlyt! – Kartámaszos jóga workshop

Teremts egyensúlyt! – Kartámaszos jóga workshop (kezdőknek is)

2018. április 7. 11:00-14:00

Oktató: Balogh Évi

“Ha egyszer megízlelted a repülést, utána úgy fogsz járni a földön, hogy szemed az eget fürkészi, mert ott voltál fent és oda vágysz vissza.”
(Leonardo da Vinci)

Teremts egyensúlyt, szárnyalj!

A kartámaszos ászanák különlegessége, hogy gyakorlásuk során nem a lábunkon támaszkodunk, hanem a két kezünkön, tenyerünkön, ami teljesen eltér a jól megszokott pozíciónktól. Így sokakban először félelmet kelt a kipróbálásuk, mert nem bíznak saját testük erejében és félnek a talajtól való elrugaszkodástól. Ez a workshop azonban megtanít arra, hogyan léphetsz túl ezeken az akadályokon, és hogyan készítheted fel a tested a kartámaszos ászanák gyakorlására.

Mi vár rád a workshopon?

Elsajátíthatod a kartámaszos ászanák helyes kivitelezését és technikáját, és képes leszel félelem nélkül gyakorolni őket, akár otthon is. A workshopon a vinyasa flow felépítésének megfelelően lépéstől-lépésre építkezünk, haladunk – az egyszerűbbtől a nagyobb kihívást jelentő gyakorlatokig.

Először alaposan bemelegítjük, átmozgatjuk testünket, majd sok-sok rávezetést tanulunk (segédeszközökkel kiegészítve), hogy mind fizikálisan, mind mentálisan felkészítsük magunkat az új tapasztalások megismerésére, befogadására. Mindeközben erősítjük csuklónkat, vállainkat, karjainkat, a hát- és a core izomzatot, fejlesztjük az egyensúlyt, a koncentrációt. Mentális szinten pedig megtanuljuk legyőzni félelmeinket és kezelni a kihívásokat, hogy végül megtapasztaljuk a repülés szabadságát.

Workshopunkat teljesen kezdőknek és haladó jógagyakorlóknak is ajánljuk.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 4 000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérjük, mielőbb jelezd részvételi szándékodat a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel!

A workshop előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával (K&H, MKB, OTP) tudsz fizetni.