Mészáros Kriszti - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Mészáros Kriszti

Mit jelent nekem a jóga?

Áramlást, feltöltődést, lecsendesedést, koncentrációt, erőt, inspirációt. Ezeket és még többet szeretnék átadni az óráimat látogatóknak.

Egész gyermekkoromat végigkísérte a sport, 8 évig versenyszerűen atletizáltam, aztán táncoltam, úsztam, sziklát másztam, s eközben jógázni is elkezdtem. Először csak könyvből otthon, majd 2011-től már csoportos órákra is eljártam. Sok mindent kipróbáltam, de a jóga lett az, amelyhez ha időlegesen abba is hagytam, mindig visszatértem. Direkt nem írok mozgásformát, mert ez sokkal több annál, egy komplex rendszer.

2014-ben már nem volt elég az óralátogatás, mélyebben szerettem volna a jógával foglalkozni, ezért még kislányom születése előtt elvégeztem a gerincjóga és a hatha jógaoktatói tanfolyamot a Mandala jógastúdióban. Emellé jött 2017-ben Padma Stúdió kismama- és babás jógaoktató képzése, aminek kismama részét, fiammal a hasamban, babás részet, pedig újszülött gyermekemmel végeztem el.

Az oktatás mellett azóta is rendszeres óralátogató vagyok, a hatha jóga, babás jóga és gyeremkjóga a hétköznapjaink része.

Az óráim során a kezdeti ráhangolódással és légzőgyakorlatokkal csillapítjuk le az elme csapongását, Hatha óráimon inkább a kitartott ászanák segítségével áramoltatjuk az energiát, míg a babás órámon az anyukák és a babák igényeinek megfelelően gyakorlunk és játszunk.

A jógát mindenkinek csak ajánlani tudom, mert mind rövid, mind hosszú távon csak pozitív hatásai vannak. Az ülőmunkát végzők számára kifejezetten terápiás hatású, de kiegészítésként bármely sportág mellé is remek választás.

Mikor találkozhatsz velem?

Kisbabás Baba-Mama és nagybabás Baba-Mama jógaórán.