Bogdán Brigi - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Bogdán Brigi

Miért a jóga?

A jóga számomra egy eszköz, segítségével képessé válok megismerni önmagam és önmagamon keresztül a világot.

Mit kell tudnod rólam?

Nagyné Bogdán Brigi vagyok. Nő, anya, feleség, gyermek, óvónő, tanár, tanítvány….kinek mi. Lassan tizennyolc éve foglalkozom önismerettel és ezen belül jógával. Az elmúlt időben közel 5 000 jógaórát tartottam és elmondhatom, hogy amint a szőnyegre ülök, megszűnik minden, ami én vagyok. Igazi szenvedéllyel a szívemben adom át tanítványaimnak azt a tudást, ami általam csatornázódik le és mérhetetlen alázattal fordulok tanáraim és tanítványaim felé.

Hivatásomnak érzem, hogy a lehető legtöbb emberrel megismertessem, megszerettessem a jógát és elérjem, hogy mindennapi életük szerves részévé váljon. Az elmúlt 15 évben elsősorban a Padma jógastúdióban tartottam órákat, de tanítottam többek között a Kék Lótusz jógastúdióban, a Montevideo wellnessben és kisebb stúdiókban is.

Számomra a lehető legnagyobb mozgásteret és kreatív megnyilvánulási lehetőséget a jógán belül a hatha jóga adja, de új szerelem az életemben a szakralitást szépen magába integráló női jóga. Foglalkozásaim az aktuálisan jelenlévő emberek igényeihez igazítottak, de mégsem kiszolgáló minőségben.

Sok szeretettel várlak az óráimon, hogy együtt haladhassunk az önismeret nehéz, de szépséges útján!

Mikor találkozhatsz velem?

Hatha jóga órákon.