Tavaszköszöntő 108 Napüdvözlet - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Tavaszköszöntő 108 Napüdvözlet

Tavaszköszöntő 108 Napüdvözlet  –  2018. március 25.  10:00-12:00

Molnár Évi – asztrológus, hatha jóga oktató

A tavasz kezdete egy csodálatos időszak, amikor beköszöntenek az első napsugarak, virágba borulnak a fák, és a természettel együtt mi magunk is új erőre kapunk. Fantasztikus lehetőség arra, hogy elengedjük a hosszú tél alatt elraktározott negatív energiákat, gondolatokat, és kívül-belül teljes mértékben megújuljunk.

Tarts velünk a következő 108 Napüdvözletre, ahol a közös, aktív meditáció segít neked, hogy testben és lélekben is felkészülj az új energiák befogadására.

A Napüdvözlet tizenkét ászanát tartalmazó gyakorlatsora a jógahagyományok szerves részét képezi, imaként és meditációként is működik amellett, hogy állóképességet, lazaságot ad és erősíti az egész testet. Az ászanákat a vaisnava tradícióban tanított formában vesszük fel és kötjük össze, légzésszinkronnal, dinamikusan, gyorsabb tempóban végezzük, ami által a Nap-oldalunkra, a kifelé irányuló, pozitív és elemző részünkre hatunk, a pingalá-nádit aktiváljuk. Az órát vezetett relaxáció teszi teljessé, ahol elmélyülhetünk a Nap és a többi égitest aktuális, áldásos energiáiban.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 2 500 Ft

A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérjük, mielőbb foglald le a helyed a tulasijoga.hu/108-napudvozlet oldalon!

Az esemény előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával (K&H, MKB, OTP) tudsz fizetni.