Tavaszindító 108 Napüdvözlet - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Tavaszindító 108 Napüdvözlet

Tavaszindító 108 Napüdvözlet

2019. március 24.  10:00-12:00

Molnár Évi – asztrológus, hatha jóga oktató

A tavasz kezdete egy csodálatos időszak, amikor aktívan cselekedni kezdünk saját testi-lelki egészségünkért, köszöntjük a Napot, az életadót és vele együtt társát is, a Holdat, aki a belső békesség jelképe. Tarts velünk a következő 108 Napüdvözletre, ami egy intenzív kezdete az egészségesebb, aktívabb létezésnek, a közös meditáció élménye a mozgás örömével összekapcsolva.

A Napüdvözlet tizenkét ászanát tartalmazó gyakorlatsora a jógahagyományok szerves részét képezi, imaként és meditációként is működik amellett, hogy állóképességet, lazaságot ad és erősíti az egész testet. Az ászanákat a vaisnava tradícióban tanított formában vesszük fel és kötjük össze, légzésszinkronnal, dinamikusan, gyorsabb tempóban végezzük, ami által a Nap-oldalunkra, a kifelé irányuló, pozitív és elemző részünkre hatunk, a pingalá-nádit aktiváljuk. Az órát vezetett relaxáció teszi teljessé, ahol elmélyülhetünk a Nap és a többi égitest aktuális, áldásos energiáiban.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 2 500 Ft

A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérjük, mielőbb foglald le a helyed a tulasijoga.hu/108-napudvozlet oldalon!

Az esemény előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával (K&H, MKB, OTP) tudsz fizetni. (AYCM kártyás fizetés vagy bérlet felhasználása a workshop esetében nem lehetséges.)