Tavaszi Páros Jóga Workshop - április 28. 10:00-12:00 - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Tavaszi Páros Jóga Workshop – április 28. 10:00-12:00

Tavaszi Páros Jóga Workshop

Gyere el pároddal, testvéreddel, barátoddal, vagy válassz gyakorló társat az óra előtt!

2019. április 28. (vasárnap)  10:00-12:00

Nyári páros workshopunkra (június 16.) ide kattintva tudsz jelentkezni.

Oktatók: Szabó Anikó és Láhm Anita

A tavasz a megújulás, feltöltődés és új tapasztalatok időszaka. Csodás alkalom arra, hogy kicsit kimozdulj a jógamatracod magányából, és kipróbáld, hogyan tudsz kapcsolatot teremteni a jógán keresztül valaki mással. Workshopunk egy rendhagyó páros jógagyakorlás – nem csak pároknak!

Ketten, egy egységet alkotva, könnyebb a jóga!

Akár még csak most ismerkedsz a jógával, akár már gyakorlott jógázó vagy, a párban végzett gyakorlatok mindig új élményt jelentenek. Ilyenkor ugyanis nem csak önmagadra, hanem a társadra is odafigyelsz – sokkal mélyebben és intenzívebben, mint általában a hétköznapok során. Segítitek és támogatjátok egymást, amitől hatékonyabbá válik a gyakorlásotok, könnyebben vesztek fel olyan ászanákat, amik egyedül még nehézséget okoznak, és mindez a kapcsolatotokra is rendkívül pozitív hatással van.

Ha van már jógás tapasztalatod, akkor még intenzívebb élményben lehet részed, de kezdőként is bátran részt vehetsz a workshopon. Nem lesznek akrobatikus gyakorlatok, ahol a levegőben kell megtartanotok egymást, kizárólag olyan ászanákat végzünk majd, amik mindenki számára sikerélményt jelenthetnek.

Mi vár Rád a workshopon?

Megtapasztalhatod, hogyan tudsz az ászanákon keresztül szavak nélkül kapcsolódni, összehangolódni, bizalmat építeni. Ketten egy erővonalat alkotva szilárdabb és könnyebb lesz a gyakorlás. Az összehangolt mozdulatok és légzés után megfigyelheted a gyakorlatok hatásait önmagadban, hogy hogyan hatnak testedre, elmédre. A közös gyakorlást végül légzőgyakorlattal és pihentető relaxációval zárjuk.

Részvétel díja: 3 500 Ft / fő

Párban jelentkezőknek: 6 000 Ft / 2 fő

A workshop előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával tudsz fizetni. (AYCM kártyás fizetés a workshop esetében nem lehetséges.)

Kérjük, a jelentkezési lapon az “Üzenet” mezőben jelezd nekünk, hogy egyedül vagy párban érkeztek-e a workshopra.