Tavaszi Intenzív Középhaladó Jógatanfolyam (3 napos) - március 22-24. - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Tavaszi Intenzív Középhaladó Jógatanfolyam (3 napos) – március 22-24.

Tavaszi Intenzív Középhaladó Jógatanfolyam
(3 napos)

2019. március 22-24.

Március 22. (péntek) – 17:00-20:00
Március 23. (szombat) – 9:00-16:00 (ebédszünettel)
Március 24. (vasárnap) – 9:00-12:00

Pernyéz Gabi – vaisnava jógamester

Élvezd az első napsugarakat, engedd el a hosszú tél fáradalmait és fejlődj tovább a jóga segítségével testileg, mentálisan és lelkileg egyaránt!

Tanfolyamunk célja, hogy egy intenzív 3 napos képzés során tovább fejleszthesd jógatudásod, az alapok átismétlésével és teljesen új gyakorlatok, módszerek elsajátításával. Ha a hétköznapi elfoglaltságaid mellett nincs időd részt venni egy többhetes képzésen, akkor ez a tanfolyam egy fantasztikus lehetőség számodra, hogy elmélyülhess a jóga világában.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Szeretettel várunk mindenkit, aki korábban már elvégzett egy kezdőknek szóló alaptanfolyamot, vagy rendszeres, gyakorlott jógázó.

Miért gyere el egy kezdő tanfolyam után?

Az alaptanfolyamon megismert ászanákat és légzőgyakorlatokat átismételjük, pontosítjuk és gyakoroljuk, továbbá azok nehezebb, hosszabban kitartott változatát és teljesen új gyakorlatokat, relaxációs technikákat is tanulunk. A tanfolyam komplex elméleti és gyakorlati részekből áll, amelyek segítséget nyújtanak abban, hogy testileg, mentálisan és lelkileg is fejlődni tudj.

Miért gyere el gyakorlott jógázóként?

A középhaladó jógatanfolyam lehetőséget nyújt az eddigi ismereteid elmélyítésére és a további fejlődésre. A már rutinosan végzett ászanáknál is elengedhetetlen, hogy időről időre minden apró részletet megfigyelj, hogy biztosan jól rögzültek-e benned a mindennapi gyakorlás során. Az alapok átismétlése, javítása mellett pedig teljesen új, nehezebb és összetettebb gyakorlatokat is tanulhatsz, amiket később beépíthetsz a gyakorlásodba. A tanfolyam komplex elméleti része továbbá lehetőséget ad neked arra, hogy jobban elmélyülhess a jóga világában és mentálisan, lelkileg is fejlődni tudj.

LAST MINUTE KEDVEZMÉNY

Részvétel díja: 20 000 Ft helyett 13 000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott, ezért jelentkezz mielőbb és biztosítsd a helyed a tanfolyamra a részvételi díj felének befizetésével.

Személyesen: 1149 Budapest, Pillangó u. 12. – Egészségcentrum 3. emelet
Banki átutalással: Tulasi yoga Kft. 10401048-50526870-83501000 (K&H)
A közleményhez kérjük, írd be a neved és a tanfolyam nevét és kezdő dátumát!

Ha valamiért mégsem tudnál részt venni, 2019. március 8-ig lehetőséged van díjmentesen lemondani a helyed, és az előleget visszajuttatjuk számodra.

A fennmaradó összeget a tanfolyam első alkalma előtt személyesen tudod befizetni stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával.
(AYCM kártyás fizetés a tanfolyam esetében nem lehetséges.)