Tartásjavító Hatha jóga workshop - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Tartásjavító Hatha jóga workshop

Tartásjavító Hatha jóga workshop  –  2018. április 27. 17:30-20:30

Oktató: Vizes Tilda

Gyakran érzed a nap végére, hogy hátizmaid elfáradtak, tartásod “összeesett”? Sokszor előfordul, hogy már a reggeli ébredéskor is nehezen kelsz fel az ágyból? Érezted már úgy, mintha a hátad ólomsúlyokkal lenne megpakolva? Esetleg egyszerűen csak szeretnél többet tenni gerinced tartós egészségéért, vagy annak visszanyeréséért?

Gyere el workshopunkra, és fedezd fel, milyen fantasztikus hatással van a jóga a gerincedre és teljes tartásodra!

Gerincoszlop. Beszédes, szép magyar nyelvünk ezzel a kifejezéssel szinte mindent elmond gerincünk alapvető funkciójáról. Stabilan tart, rendíthetetlen, mégis kellően rugalmas és mindeközben fáradhatatlan. Ezek gerincünk főbb jellemzői, legalábbis ezeknek kellene lenniük. Azonban mai modern életvitelünknek köszönhetően sok esetben nem ezt érezzük, nem ezt tapasztaljuk.

Nem csupán a gyakori széken ülés és mozgásszegény életmód okoz helytelen testtartást, hanem a minket érő stresszhatások is folyamatosan arra késztetnek, hogy egyre inkább „összehúzzuk” magunkat. A jóga azonban lehetőséget teremt arra, hogy fokozatosan újra elsajátítsuk a helyes testtartást, és megelőzzük a későbbi mozgásszervi problémák kialakulását.

Mi vár rád a workshopon?

Először közösen átnézzük a gerinc anatómiáját, hogy mit érdemes laikusként is tudnunk saját belső oszlopunkról, majd az alapvető, akár otthon is könnyedén végezhető gyakorlatok elsajátítása után egy kellemes, a gerincre fókuszáló, mégis a teljes testet átmozgató ászana sorozat következik. Mindezt pedig egy jóleső, testileg és mentálisan is pihentető relaxációval koronázzuk meg.

A workshopot teljesen kezdőknek is ajánljuk a rendszeres gyakorlásuk megkezdése előtt, illetve tapasztalt jógagyakorlóknak is, tudásuk felfrissítésére.

Ha már kialakult, akut gerincproblémával rendelkezel, arra kérünk, hogy először konzultálj kezelőorvosoddal, hogy részt vehetsz-e a workshopon, valamint a jelentkezéskor mindenképp jelezd ezt felénk is!

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 4 000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérjük, mielőbb jelezd részvételi szándékodat a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel!

A workshop előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával (K&H, MKB, OTP) tudsz fizetni.