Találd meg az egyensúlyt! - Jóga workshop - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Találd meg az egyensúlyt! – Jóga workshop

Találd meg az egyensúlyt! –  Jóga workshop

2018. július 7. 10:30-13:30 

Oktató: Mészáros Kriszti

Mai világunkban nagyon sok szerepben kell helytállnunk, nagyon sok területen kell boldogulnunk, a megfelelő EGYENSÚLY fontosabb, mint korábban bármikor. Hogyan lehetsz egyszerre jó háziasszony, feleség, a családot összetartó anya, és dolgozó nő? Hogy csak a legfontosabbakat említsem. Ugyanígy a férfiaknál is megjelenik mindez, hiszen a gyermeknevelés, a házasság, a munka és még sorolhatnánk, mind-mind más szerepet és más elvárásokat ad egy embernek.

Az egyensúly nagyon hatékonyan fejleszthető, fizikai, mentális és energetikai szinten is, hogy kiegyensúlyozott légy, és az összes “szerepednek” meg tudj felelni. Hogy ne úgy fogd fel őket, mint feladatokat, amiket “le kell tudni”, hanem élvezd és éld azt az életet, amit választottál, vagy ha nem jó, változtass rajta.

Hogyan segít Neked ebben a jóga?

Az egyensúly gyakorlatok nagyon fontos részét képezik a jógagyakorlásnak. Fizikai szinten fejlesztik az idegrendszer ellenálló képességét a stresszel szemben, a koncentrációt, megtanítanak a jelenben maradás képességére és erősebbé tesznek. De a fizikai síkon túl energetikai és lelki szinten is egyensúlyba hoznak, kiegyensúlyozottá tesznek.

Az egyensúly gyakorlatokat minden végrehajtás alkalmával máshogy éled meg, egyszer könnyebben mennek, máskor nehezebben, vagy épp az egyik oldalra jobban, a másik oldalra rosszabbul, attól függően, hogy aznap milyen mentális és fizikai állapotban vagy. Így tudatosítják bennünk az állandó változást.

Mi vár Rád a workshopon?

  • légzőgyakorlatok (teljes jógalégzés, váltott orrlyukas légzés)
  • egy kis elméleti összefoglaló az egyensúlyról
  • rengeteg ászana
  • mantrák, melyek zengetése békével és harmóniával tölt el
  • vezetett relaxáció

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 4 000 Ft
Részvételi szándékodat kérjük, jelezd nekünk a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel! A workshop előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával (K&H, MKB, OTP) tudsz fizetni.

A workshop legalább 3 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra.