Színterápiás Tavaszi Mandalafestő workshop - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Színterápiás Tavaszi Mandalafestő workshop

Színterápiás Tavaszi Mandalafestő workshop

2018. május 5.  9:00-15:00

Oktató: Dajka Beáta

Színezd újra az életed!

“A Mandala az átalakulás és a gyógyulás szimbóluma.”  (Jung)

A Mandala rajzolása, festése, nézése, a meditáció egy formája. Harmonizál, kiegyensúlyozza, pihenteti a szellemet, lecsendesíti az érzelmeket, összehangolja a jobb és a bal agyféltekét. Segít leküzdeni a negatív érzelmeket, félelmeket, elősegíti az ősbizalmat. Megtanít áramolni az élettel és a jelenben lenni. A Mandalakészítés egy belső, gyógyító utazás önmagunkhoz, önmagunkon keresztül.

Gyere és utazz velem ebbe a mesés világba!

Az egynapos workshop ideje alatt betekintést nyerhetsz a Mandalák, a színek és a szimbólumok varázslatos világába, és megtanulhatsz Mandalát festeni selyemre, amit természetesen a nap végén haza is vihetsz. A Mandalát készítheted magadnak, de személyre szóló Anyák napi ajándéknak is tökéletes.

Édesanyáddal vagy gyermekeddel akár együtt is érkezhettek, mert Anyák napja alkalmából egy különleges közös alkotónappal is készülünk számotokra.

Kiknek ajánlom?

Mindenkinek! A workshopon bárki részt vehet, nincs szükség előképzettségre. Ha szeretnél egy napot csak magaddal foglalkozni, kreatívkodni, gyógyulni, olyan dolgot alkotni, amit ezelőtt még soha nem tettél, kizökkenni a hétköznapokból, egy olyan tudást szerezve, amit otthon is hasznosítani tudsz, akkor várlak szeretettel a csodák világában.

Amit a workshop során tanulunk:

  • Színkeverést
  • Selyemfestés alapjait
  • Színterápia segítségével megtudhatod milyen színű vagy. Mely színek vannak többségben benned, vagy éppen hiányban, mire kell odafigyelned ezzel kapcsolatban a mindennapokban.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 10 000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott (10 fő), ezért kérjük, mielőbb jelezd részvételi szándékodat a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel, és a részvételi díj felének befizetésével (5 000 Ft).
Személyesen: 1149 Budapest, Pillangó u. 12. – Egészségcentrum 3. emelet
Banki átutalással: 10401048-50526870-86851005 (K&H)
A közleményben kérjük, tüntesd fel a teljes neved és a workshop nevét és dátumát!

A workshop ára tartalmazza az alapanyagokat, eszközöket és a kész Mandala díját. Az előleg befizetésével biztosítani tudod a helyed a workshopra. Ha valamiért mégsem tudnál részt venni, április 21-ig lehetőséged van díjmentesen lemondani a helyed, és a befizetett előleget visszajuttatjuk számodra.