Stresszoldó Jóga workshop - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Stresszoldó Jóga workshop

Stresszoldó Jóga workshop  –  2018. február 3. 11:00-14:00

Kotroczóné Novák Hanna – HannaH Jóga és Jógaterápia

Fedezd fel a hatékony stresszoldást a Hatha jóga eszköztárával!

Neked ajánljuk workshopunkat:

  • ha úgy érzed, a mindennapok során összecsapnak a hullámok a fejed fölött, és egyre nehezebben birkózol meg a stresszel
  • ha fáj a hátad, vállad, nyakad, rosszul alszol, esetleg emésztési problémáid vannak
  • ha a nap nagy részében a feszültség, az idegeskedés a társad, és mindez sokszor a magánéletedre is rányomja a bélyegét
  • ha szorongásos tüneteket, pánikrohamokat élsz meg
  • ha szeretnéd újra a kezedbe venni az irányítást, tudatosan kezelni a feszültséget és megismerni a belső folyamataidat.

Mi vár rád a workshopon?

A workshop elméleti része segít neked felismerni, hogy kizárólag rajtad múlik, mi vált ki belőled stresszreakciót a nap folyamán téged érő hatások, benyomások és ingerek közül. Részletesen beszélünk az idegrendszeri folyamatokról, a hasi idegközpontról, valamint a stressz és a csípő kapcsolatáról is. Azt is megtudhatod, miben különbözik a Stresszoldó jóga a hagyományos Hatha jóga gyakorlástól.

Mindemellett olyan gyakorlati tudást sajátíthatsz el, amivel hatékonyabban kezelheted a stresszt, és könnyebben nézhetsz szembe a mindennapok kihívásaival. Kifejezetten stresszoldó, szorongáscsökkentő ászanákat és légzőgyakorlatokat tanulunk, valamint relaxálunk és meditálunk.

Workshopunkat teljesen kezdőknek és haladó jógagyakorlóknak is ajánljuk.

Mit kell tudnod rólam?

Több, mint öt éve gyakorlom a Hatha jógát, azóta, hogy gyulladásos bélbetegséget diagnosztizáltak nálam, melyhez szorongásos pánikbetegség is társult. A gyakorlás hamar megmutatta jótékony hatásait a fizikai szinten, és a mélyebb tudati szinteken is. Ahogy egyre közelebb kerültem önmagamhoz, végre felismertem, hogy a válaszok, a megoldás, a gyógyulás lehetősége bennem van. Oktatói képesítésem megszerzése óta a Hatha jóga eszközeit terápiás célokra használom, az emésztési problémák, különböző bélgyulladások, valamint a szorongás és a pánikbetegség kezelésére. Formálom saját rendszeremet, tapasztalok és megosztok, hogy mások is tapasztalhassanak.

Bőséges személyes tapasztalattal és sok szeretettel várlak!

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 4 000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérjük, mielőbb jelezd részvételi szándékodat a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel!

Tanfolyamunkat minimum 4 fő jelentkezése esetén indítjuk el!