Spirit & Body Holiday - Út a teljesség felé - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Spirit & Body Holiday – Út a teljesség felé

Spirit & Body Holiday – Dinamikus Fitness és Jógatábor

2018. július 1-8.  (8 nap, 7 éjszaka)

Táborunk célja, hogy a két különböző edzésforma /fitness és jóga/ egyesítésével a tábor végén erősen, egészségesen és kiegyensúlyozottan térhess haza. A különleges jógaélményeken és a dinamikus fitness programon keresztül most Te is rátalálhatsz a testi, lelki és szellemi egészségedhez vezető útra. Akár csak most ismerkedsz a jógával, akár már gyakorlott jógázó vagy, szeretettel várunk!

Gyere el és légy részese valami egészen újnak és különlegesnek!

Tölts el velünk egy hetet az Adriai tenger partján, ahol magad mögött hagyhatod a mindennapi stresszt és teendőket, és kizárólag önmagadra figyelhetsz. A reggelt mindig jógaórával kezdjük, amit intenzív fitness órák követnek, majd erősítő vagy nyújtó jógaórával zárjuk a napot.

Küldetésünk, hogy valami újat hozzunk az emberek életébe, és segítsünk Neked kimozdulni a mindennapok szürkeségéből. Éppen ezért a táborunk programját úgy alakítottuk ki, hogy ne csupán egy kellemes nyaralás emlékével térj haza, hanem olyan gyakorlati és elméleti tudást szerezhess, ami otthon is napról napra segít majd Téged a változásban, fejlődésben.

Mit kell tudnod a helyszínről?

Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik legnagyobb, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme. A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található, 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban, 150 méterre a tengertől. A szállásról bővebben itt olvashatsz.

Az árak tartalmazzák a vegetáriánus/vegán étkezést (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora), mely bőséges ellátást, és különleges gasztronómiai élményeket nyújt. Az étkezésről bővebben itt olvashatsz.

Táborunk napirendje:

7:00-8:00 Napüdvözlet a felkelő nap fényében

Minden reggeli jógaórát Napüdvözlettel kezdünk, köszöntve a tenger hullámai között, éppen velünk szemben felkelő napot. A tizenkét ászanát tartalmazó gyakorlatsor a jógahagyományok szerves részét képezi, imaként és meditációként is működik amellett, hogy állóképességet, lazaságot ad és erősíti az egész testet. Napról napra többet végzünk majd belőle, a tábor végén pedig ha szeretnéd, csatlakozhatsz hozzánk az igazi kihívást jelentő 108 Napüdvözletre is.

A Napüdvözlet gyakorlása után egy teljes testet átmozgató hatha jógaóra következik, melyet relaxációval zárunk.

8:10-9:10 Reggeli úszás mindenkinek – Andival

  • oktatás kezdőknek: légzéstechnika, víz ismerkedés, mozgásformák a vízben, siklás, ugrás, vízbiztonság, aqua fitness
  • edzés haladóknak: időre és távra úszás különböző technikában
  • technika fejlesztés profiknak

9:30 Büfé reggeli

13:00 Ebéd (3 fogásos)

17:30-18:30 Naponta váltakozó kardió vagy erősítő óra

Kardió óra (hétfő, szerda, péntek):

JOMBA: Magas intenzitású, energikus, dinamikus, táncos rutin mozgásokra épülő koreografált intervall gyakorlatok. Zenére épülve magába foglalja különböző karneválok, küzdősportok és magas intenzitású, ugráló köredzések gyakorlatait.

Zumba: Kolumbiából származó, könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc, mely fitneszprogram is egyben. A mozdulatok aerobik és különböző táncok lépéseiből tevődnek össze. Olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, cumbia, reggaetón.

Kondicionáló/Erősítő óra (vasárnap, kedd, csütörtök, szombat):

Az egész testre kiterjedő alakformáló óra. Az erősítő gyakorlatok erősítik az izmokat, javítják a testtartást. Külön figyelmet fordítunk azokra a testrészekre és izmokra, amelyek formája és alakja az idő folyamán megváltozott, esetleg kritikussá vált.

18:45-20:00 Erősítő vagy Nyújtó jógaóra

20:15 Vacsora

Amit mindenképpen hozz magaddal:

  • Jógaórákhoz: jógamatrac (ne polifoam), kényelmes ruházat, törölköző és egy palack víz
  • Úszáshoz: úszószemüveg, hajgumi, gumi/tengeri cipő, füldugó vagy orrcsipesz (CSAK amennyiben nagyon nem kedveled a vizet- célunk hogy ezekről lemondj.)
  • Kardió/Erősítő órákhoz: sportcipő, kényelmes rövidnadrág, sport felső, törölköző, víz

A tábor szakmai vezetői:

A Tulasi Jógastúdió oktatói:

Csémy Noémi – Hatha jóga, Yin jóga, Gyermek jóga és Pöttöm jóga oktató
Czeglédy Csaba – Hatha jóga, Aerial jóga, Gerinc jóga és Ashtanga jóga oktató

JOMBA London oktatói:

Kovács Andrea – JOMBA, Zumba, Aerobik edző, Uszás edző, Olimpiai válogatott reménységek tagja, Vasember 2015-os csapatbajnok
Davina Sungum – JOMBA, Kickbox Rutin edző

Az egészséges, finom és energetikailag tiszta étkezésedért Dharmista, (Fábián Dóri) természetgyógyász, diétás szakács felel és életmódtanácsokkal szolgálhat neked.

JELENTKEZÉS

A tábor részvételi díja: 390 EUR

Tulasi Jóga akció: június 15-ig minden vendégünknek 20 EUR kedvezményt biztosítunk a tábor díjából!

Az ár tartalmazza a szállás, étkezés költségeit, valamint és jóga- és fitness órák és a közösségi programok és egyéb szolgáltatások díját.
Nem tartalmazza az utazás költségét. Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.).

Részvételi szándékodat kérjük, jelezd nekünk a csemy.noemi@tulasijoga.hu email címre küldött levéllel. A fizetés pontos menetéről, az elérhető családi kedvezményekről, valamint bármilyen más felmerülő kérdésedről leveledet követően részletesen tájékoztatunk!