Út a meghitt szövetségig - Workshop Herold Enikővel - június 23. 9:00-17:00 - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Út a meghitt szövetségig – Workshop Herold Enikővel – június 23. 9:00-17:00

Út a meghitt szövetségig

Workshop a nemi szerepek és a párkapcsolatok fejlődéséről

2019. június 23. (vasárnap) 9:00-17:00 – Herold Enikővel

Kapcsolataink gyökeres változáson mennek keresztül. A klasszikus, anyagi és érzelmi függőségen alapuló, a család fenntartását biztosító kapcsolatok ideje lejárt. Az értékrendünk változása nőként és férfiként lehetőség egy a korábbi generációk számára ismeretlen kapcsolódási minőség megtapasztalásához.

A változás a nők függetlenedésével kezdődött, és manapság egyre több férfi támaszt igényt a párkapcsolata felé. A két fél fizikai együttélése önmagában egyre több nőnek és férfinak kevés. Ahogy nő a függetlenségünk, kevesebb dolognak hajtunk fejet, mint korábban.

  • Milyen úton haladunk?
  • Hogyan tudunk a változással együtt konstruktívan kapcsolódni?
  • Mi értelme van egy kapcsolatnak, ha a másikra már nincs szükségem?

Ezeket a kérdéseket vizsgáljuk. Sokszor maga a beszélgetésen keresztüli megértés elegendő. Ezzel együtt szeretem a tudást tapasztalati szinten átadni.

Az elméleten túl három tematikusan felépített jóga blokkon és játékos sajátélmény-gyakorlatokon keresztül tapasztalhatod meg a fejlődés állomásait, gazdagodhatsz felismerésekkel a kapcsolatokon belüli működésedről, meggyőződéseidről, mintáidról.

Ez a workshop egy meghívás arra, hogy ráláss a saját egyéni fejlődésedre, valamint jelenlegi és korábbi kapcsolataidra, ami a jól működő kapcsolatok egyik kulcsa.

  További részletek és jelentkezés: 

https://www.heroldeniko.hu/esemenyek/102-ut-a-meghitt-szovetsegig

Korábbi résztvevők visszajelzései:

„A workshop elméleti részei megértést, a kapcsolódó jógagyakorlatok pedig visszajelzést adtak számomra, hogy hogyan működök a kapcsolatokban. Megerősített a nőiségemben, nyitogatta a szívem ajtaját és lehetőséget adott arra, hogy rálássak, hogy melyik típusú kötődésben érzem magam komfortosan, illetve mi az, amire vágyom. A nap végére jólesően elfáradtam és feltöltődtem energiával, valamint az ösztrogén raktáram is megtelt :-)”

“Enikőt ismerve biztos voltam a workshop érdekességében, még ha ismeretlen területre is léptünk. Hozzájárult az élményhez, ami külön öröm volt számomra, hogy a férjemmel együtt tudtunk részt venni rajta, az új helyzetben új benyomásokat is kaptunk egymásról. A mindennapok mókuskerekében igazi feltöltődést és kikapcsolódást jelentett.”

“Jó megnézni a világnak nem a reális, kézzelfogható, hanem másfajta érzékekkel megtapasztalható oldalát. Erre több mint 40 év kellett nekem. A következő 40 évben ezek alaposabb megismerésére szánnék sokkal több időt. Mert megéri.”