Nyárköszöntő Középhaladó Jógatanfolyam (8 alkalmas) - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Nyárköszöntő Középhaladó Jógatanfolyam (8 alkalmas)

Nyárköszöntő Középhaladó Jógatanfolyam (8 alkalmas)

Időpont hamarosan!

Heti egy alkalommal, 8 héten keresztül hétfőnként 18:30-20:30 között.Oktató: Adamik Viktória 
– Hatha jóga, Gerinc jóga oktató

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Szeretettel várunk mindenkit, aki korábban már elvégzett egy kezdőknek szóló alaptanfolyamot, vagy rendszeres, gyakorlott jógázó.

Miért gyere el egy kezdő tanfolyam után?

Az alaptanfolyamon megismert ászanákat és légzőgyakorlatokat átismételjük, pontosítjuk és gyakoroljuk, továbbá azok nehezebb, hosszabban kitartott változatát és teljesen új gyakorlatokat, relaxációs technikákat is tanulunk. A tanfolyam komplex elméleti és gyakorlati részekből áll, amelyek segítséget nyújtanak abban, hogy testileg, mentálisan és lelkileg is fejlődni tudj.

Miért gyere el gyakorlott jógázóként?

A középhaladó jógatanfolyam lehetőséget nyújt az eddigi ismereteid elmélyítésére és a további fejlődésre. A már rutinosan végzett ászanáknál is elengedhetetlen, hogy időről időre minden apró részletet megfigyelj, hogy biztosan jól rögzültek-e benned a mindennapi gyakorlás során. Az alapok átismétlése, javítása mellett pedig teljesen új, nehezebb és összetettebb gyakorlatokat is tanulhatsz, amiket később beépíthetsz a gyakorlásodba. A tanfolyam komplex elméleti része továbbá lehetőséget ad neked arra, hogy jobban elmélyülhess a jóga világában és mentálisan, lelkileg is fejlődni tudj.

Részvétel díja: 22 000 Ft

  • Első részlet (10 000 Ft) – jelentkezéskor fizetendő
  • Második részlet (12 000 Ft) – tanfolyam kezdésig fizetendő

10% kedvezményt biztosítunk a Tulasi Jógastúdióban Kezdő jóga tanfolyamot végzettek számára. (Tanfolyam kedvezményes díja: 19 800 Ft)