Csakra Jóga Tanfolyam - Szívcsakra - október 20. - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Csakra Jóga Tanfolyam – Szívcsakra – október 20.

Csakra Jóga Tanfolyam

2019. szeptembertől (vasárnapi napokon) 16:30-18:30

(Az utolsó, Csakraharmonizáló alkalom időtartama: 16:00-18:30)

Oktató: Mészáros Kriszti

Következő időpont:

  Október 20. – Szívcsakra  

Tiszta kapcsolódás, hasonlóan a szakrális csakrához, csak magasabb szinten. Feltétel nélküli szeretet, megbocsátás, együttérzés, érzelmeink kifejezése és megélése a feladat ezen a szinten. Eleme a levegő, itt találkozik a három alsó fizikai-érzelmi központ, a három felső szellemi-spirituális központtal.

További időpontok:

  • Október 27. – Torokcsakra

Szavak és önkifejezés. Hogy azt és úgy mondd, amit tényleg mondani szeretnél, és azt a másik személy félreértés nélkül megértse. Ez a csakra hídként szerepel gondolataink és érzéseink között. Ezen a szinten van még az intuíció, inspiráció, kreativitás, saját belső hangunk meghallása, eleme az éter.

  • November 10. – Homlokcsakra

Tisztánlátás, érzékelés a látható világon túl, ez a magasabb rendű szellemi erők lakhelye, eleme a tiszta fény. Képzeletünk, memóriánk mind ide kapcsolódik, és a csakra harmonizálásával ezeket a területeket is harmonizálhatjuk.

  • November 24. – Koronacsakra

Meglátni az összefüggést, fentről látni életünket egy egészként, ezt teszi lehetővé a jól működő koronacsakra. Meglátni a lényeget és kapcsolatba kerülni az isteni minőséggel és a bennünk élő isteni lénnyel.

  • December 8. – Csakraharmonizáló Jóga Workshop

A tanfolyam végén szerettel várunk egy teljes testet átmozgató és minden csakrát feltöltő foglalkozásra! Rövid elméleti bevezető és a test bemelegítése után ászanáról ászanára, csakráról csakrára haladunk a gerinc legalsó részén elhelyezkedő gyökércsakrától (ősbizalom, testem elfogadása és táplálása) a koponya tetején lévő koronacsakráig (kapcsolódás az isteni minőséggel). A légzéssel összehangolt mozgás finoman tisztítja, és feltölti a csakrát, amit épp érintünk. A finomhangolást a csakrákhoz tartozó mantramagok elzengetésével végezzük. Az órát egy mind a 7 csakrát összefogó vezetett relaxáció zárja, ami több óra alvással felér.

Mit kell tudnod a csakrákról?

A csakrák testünk energiaközpontjai, melyek gondoskodnak az életerő befogadásáról, áramoltatásáról és felhasználásáról. Működésük kihat szervezetünkre, mind fizikai, mind energetikai, mind mentális síkon. Ha bármilyen probléma lép fel, az beavatkozik az energiaközpontok megfelelő működésébe, és súlyosabb esetben betegségeket is okozhat.

A csakrák harmonizálása annyit jelent, mint testünkön, lelkünkön és életünkön való munkálkodás. Hozzásegítenek ahhoz, hogy minden napunk boldogságban teljen, hogy minden cselekedetünk könnyed legyen. Segítségükkel könnyen tudunk döntéseket hozni, felismerjük, ahol elakadásunk van az életünkben, és feloldjuk ezt az elakadást, legyen az magánéleti, vagy munkahelyi probléma. A mély önismeret, és tudatosság megszerezhető a csakrákon való munkálkodással.

Miért gyere el (újra) a tanfolyamra?

Ahogy a ruháidat is időről-időre kimosod, a tested minden nap megtisztítod, naponta többször megeteted, úgy a csakrákon is folyamatosan dolgoznod kell ahhoz, hogy hosszú távú eredményeket érj el. Érdemes a foglalkozásokon tanult harmonizációs technikákat beépíteni a mindennapi életedbe, és folyamatosan alkalmazni őket. Érdemes továbbá a tanfolyamon is többször részt venned. Ugyan a fő irányvonal azonos, de minden csakra alkalom más és más. Ezért bátorítalak, ha még nem voltál, gyere, próbáld ki, ha pedig már voltál, gyere el újra! A csakrák spirálján felfele haladva, minden alkalommal más megélést és minőséget kapsz.

Mi vár rád az egyes alkalmakon?

Minden óra középpontjában az egyik csakra áll, így haladunk majd 7 alkalmon keresztül lentről felfelé. A tanfolyamon sorra vesszük az emberi test 7 fő csakráját, energiaközpontját jellemzőjükkel és a hozzájuk kapcsolódó életterületekkel, és a betegségek áttekintésével együtt. Ezeken az órákon a jóga eszköztárának segítségével ki tudod teljesíteni önmagad.

A foglalkozásokon testtartások (ászanák), légzőgyakorlatok, mantrák és kéztartások (mudrák) segítségével tisztítjuk meg és töltjük fel csakránkat és rajta keresztül testünket és lelkünket. Minden csakrának saját hangrezgése (mantrája), szimbóluma, színe, harmonizáló illata és ásványa van. Ezekkel erőteljesen tudjuk működésüket harmonizálni, az érzelmi és mentális blokkokat oldani, a fizikai szervek és testrészek állapotát javítani, akár gyógyítani is. Az órákat feltöltő csakrameditációval zárjuk.

Kinek ajánljuk a tanfolyamot?

Mindenkinek ajánlott. Ha már kialakult egészségügyi problémád van, akkor kifejezetten, de teljesen egészségesen is ajánlott. Hatásukra kiegyensúlyozottabb, energikusabb és tudatosabb leszel, és a Téged körülvevő világban is pozitív változások állnak be.


JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 4 000 Ft / alkalom

A foglalkozások előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával (K&H, MKB, OTP) tudsz fizetni. (AYCM kártyás fizetés vagy bérlet felhasználása a workshopok esetében nem lehetséges.)

Az egyes alkalmakra az alábbi gombra kattintva tudsz bejelentkezni: