A fejlődés 8 színe - Workshop Herold Enikővel - augusztus 3-4. 9:00-17:00 - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

A fejlődés 8 színe – Workshop Herold Enikővel – augusztus 3-4. 9:00-17:00

A fejlődés 8 színe

Élmény alapú workshop az emberi tudat jelenleg ismert legmodernebb térképéről.

2019. augusztus 3-4. (mindkét nap) 9:00-17:00 – Herold Enikővel

Voltál már úgy, hogy azt érezted más nyelven beszél másik, pedig ugyanazt a nyelvet beszélitek? Mintha csak egy másik világban élne. Különösen nehéz ez, ha hozzánk közel álló emberekkel éljük meg. Mert a másik valóban élhet egy teljesen más világban. Más színű szemüvegen keresztül nézhet a világra, mint mi. A modell megismerésével megértheted és feloldhatod ezeket a látszólag feloldhatatlan félreértéseket. Hidat építhetsz különböző színű – szintű világok között.

Életünk során különböző fázisokon, fejlődési szinteken haladunk át. Nagy többségünk nem hisz az átkokban vagy a boszorkányokban, és nem gondolja azt sem, hogy a gólya hozza a kisbabákat, a Jézuska pedig a karácsonyi ajándékot, vagy azt, hogy Isten szakállas idős úrként lógatja a lábát egy felhőről felettünk. Az is valószínű, hogy más dolgokat tartasz ma fontosnak és értékesnek, mint kamaszkorodban.

Mi tesz boldoggá? Mit jelent számodra a siker? Mire vágysz a kapcsolataidban? Mit keresel a munkádban? Mit jelent neked isten?

Ezekre a kérdésekre minden egyes fejlődési szinten, színen más-más választ adunk.

Amikor új feljődési szint határához érkezünk, megváltozik az értékrendünk. Ami korábban fontos volt számunkra, többé nem az. Egyik napról a másikra más dolgok okoznak örömöt. Régi válaszainkat már nem érezzük igaznak, és még nincsenek új válaszaink. Segít, ha térképet és iránytűt kapunk a kezünkbe, hogy lássuk, mi a soron következő szint a fejlődésünkben.

  • Miért működnek az emberek úgy, ahogy működnek?
  • Miért látjuk különbözőképp a világot?
  • Miért döntünk különbözőképp?
  • Miért különbözünk abban, hogy mivel vagyunk motiválhatók?
  • Milyen a változás természete?

Ezeket a kérdéseket vizsgáljuk a Spiráldinamika modelljének 8 színén, 8 szemüvegén keresztül.

  További részletek és jelentkezés: 

https://www.heroldeniko.hu/esemenyek/100-a-fejlodes-8-szine

Korábbi résztvevők visszajelzései:

„Hogy mit is adott nekem a két nap? Sokat! 🙂 Rávilágított arra, hogy azon kapcsolataimnál (privát és munkahelyi egyaránt) ahol a köztünk zajló kommunikáció kissé problémásabb, mik állhatnak a háttérben, és segítenek jobban megértenem a másik oldalt. Kaptam két nagyon nyugodt, jókedvű napot. Kaptam a többiektől elgondolkodtató élettörténeteket, amiken keresztül saját élethelyzetem problémásabb pontjai is más megvilágítást kaptak. Kaptam rengeteg inspirációt, hogy tovább tágítsam ismereteim ebben a témában. És nem utolsó sorban némi önbizalmat. Köszönöm!!!”

„Különleges, számomra teljesen ismeretlen megközelítésből hallhattam az emberiség fejlődéséről és a lehetséges további utunkról. Ami azonban ennél is érdekesebbé tette a tréninget, az a felismerés volt, hogy a Spiráldinamika kisebb szervezetek, (például a mostani vállalatom) fejlettségi szintjének megértésére, jelenlegi problémáinak elemzésére is jól használható. A vállalat fejlettségi szintjének pontos megismerése, megértése után pedig könnyebben meghatározható a kiút a szervezetet befolyásoló, visszahúzó problémákból.”