Önbizalom erősítő jóga workshop - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Önbizalom erősítő jóga workshop

Önbizalom erősítő jóga workshop  –  2018. március 10. 11:00-14:00

Oktató: Pernyéz Gabi

Ébreszd fel a benned lévő harcost!

A hétköznapok során szinte folyamatosan harcolnunk kell a sikerért, az érvényesülésért. Rengeteg kihívással nézünk szembe, és sokszor kell maximálisan megfelelnünk az életünk teljesen különböző területein. Ilyenkor csak a saját önbizalmunkra, határozottságunkra, erőnkre és stabilitásunkra támaszkodhatunk.

Mindaz, amire az életben szükségünk van, megjelenik a jógaszőnyegen is. A jóga gyakorlatai ugyanis nem csak a fizikai testünket erősítik, hanem mentális és energetikai szinten is hatással vannak ránk. Workshopunk célja, hogy olyan gyakorlati tudást szerezz, ami segít neked napról napra erősebbé, kitartóbbá és magabiztosabbá válni az életed minden területén.

Mi vár rád a workshopon?

A 3 órás workshopon a harcos jógapózokra fókuszálunk, melyekkel egyszerre erősítjük a lábak, a törzs és a karok izmait, nyitjuk a csípő és a mellkas területét, és javítjuk az egyensúlyunkat, stabilitásunkat. Mentális szinten pedig fejlesztjük a magabiztosságunkat, határozottságukat és kitartásunkat. És nem utolsó sorban az első és második csakrákat hozzuk egyensúlyba.

A tradicionális „harcos pózok” három ászanáján kívül megismerjük a modernebb irányzatok két további jóga pozícióját is, és mindezek alapján légzésünket követve, lágy áramlással építjük fel gyakorlásunkat.

Workshopunkat teljesen kezdőknek és haladó jógagyakorlóknak is ajánljuk.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 4 000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérjük, mielőbb jelezd részvételi szándékodat a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel!

A workshop előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával (K&H, MKB, OTP) tudsz fizetni.