Nyári Páros Jóga Workshop - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Nyári Páros Jóga Workshop

Nyári Páros Jóga Workshop

Gyere el pároddal, testvéreddel, barátoddal, vagy válassz gyakorló társat az óra előtt!

2019. június 16. (vasárnap)  10:00-12:00

Tavaszi páros workshopunkra (április 28.) ide kattintva tudsz jelentkezni.

Oktatók: Szabó Anikó és Láhm Anita

A nyár a szabadság, kikapcsolódás és új közös élmények időszaka. Nincs is jobb alkalom arra, hogy kipróbálj egy különleges gyakorlást, ahol szavak nélkül, a jógán keresztül teremthetsz kapcsolatot valaki mással. Workshopunk egy rendhagyó páros jógagyakorlás – nem csak pároknak!

Ketten, egy egységet alkotva, könnyebb a jóga!

Akár még csak most ismerkedsz a jógával, akár már gyakorlott jógázó vagy, a párban végzett gyakorlatok mindig új élményt jelentenek. Ilyenkor ugyanis nem csak önmagadra, hanem a társadra is odafigyelsz – sokkal mélyebben és intenzívebben, mint általában a hétköznapok során. Segítitek és támogatjátok egymást, amitől hatékonyabbá válik a gyakorlásotok, könnyebben vesztek fel olyan ászanákat, amik egyedül még nehézséget okoznak, és mindez a kapcsolatotokra is rendkívül pozitív hatással van.

Ha van már jógás tapasztalatod, akkor még intenzívebb élményben lehet részed, de kezdőként is bátran részt vehetsz a workshopon. Nem lesznek akrobatikus gyakorlatok, ahol a levegőben kell megtartanotok egymást, kizárólag olyan ászanákat végzünk majd, amik mindenki számára sikerélményt jelenthetnek.

Mi vár Rád a workshopon?

Megtapasztalhatod, hogyan tudsz az ászanákon keresztül szavak nélkül kapcsolódni, összehangolódni, bizalmat építeni. Ketten egy erővonalat alkotva szilárdabb és könnyebb lesz a gyakorlás. Az összehangolt mozdulatok és légzés után megfigyelheted a gyakorlatok hatásait önmagadban, hogy hogyan hatnak testedre, elmédre. A közös gyakorlást végül légzőgyakorlattal és pihentető relaxációval zárjuk.

Részvétel díja: 3 500 Ft / fő

Párban jelentkezőknek: 6 000 Ft / 2 fő

A workshop előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával tudsz fizetni. (AYCM kártyás fizetés a workshop esetében nem lehetséges.)

Kérjük, a jelentkezési lapon az “Üzenet” mezőben jelezd nekünk, hogy egyedül vagy párban érkeztek-e a workshopra.