Színterápiás Selyem Mandalafestő workshop - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Színterápiás Selyem Mandalafestő workshop

Színterápiás Selyem Mandalafestő workshop

2017. november 18.  9:00-14:00

Oktató: Dajka Beáta

JELENTKEZÉS
Részvétel díja: 10 000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott (10 fő), ezért kérjük, mielőbb jelezd részvételi szándékodat a csemy.noemi@gmail.com címre küldött levéllel, és a részvételi díj felének befizetésével (5 000 Ft).
Személyesen: 1149 Budapest, Pillangó u. 12. – Egészségcentrum 3. emelet
Banki átutalással: 10401048-50526870-86851005 (K&H)
A közleményben kérjük, tüntesd fel a teljes neved és a workshop nevét és dátumát!

Színezd újra az életed!

“A Mandala az átalakulás és a gyógyulás szimbóluma.”  (Jung)

A Mandala rajzolása, festése, nézése, a meditáció egy formája. Harmonizál, kiegyensúlyozza, pihenteti a szellemet, lecsendesíti az érzelmeket, összehangolja a jobb és a bal agyféltekét. Segít leküzdeni a negatív érzelmeket, félelmeket, elősegíti az ősbizalmat. Megtanít áramolni az élettel és a jelenben lenni. A Mandalakészítés egy belső, gyógyító utazás önmagunkhoz, önmagunkon keresztül.

Gyere és utazz velem ebbe a mesés világba!

Az egynapos workshop ideje alatt betekintést nyerhetsz a Mandalák, a színek és a szimbólumok varázslatos világába, és megtanulhatsz Mandalát festeni selyemre, amit természetesen a nap végén haza is vihetsz. A Mandala készülhet magadnak, vagy valakinek ajándékba.

Kiknek ajánlom?

Mindenkinek! Ha szeretnél egy napot csak magaddal foglalkozni, kreatívkodni, gyógyulni, olyan dolgot alkotni, amit ezelőtt még soha nem tettél, kizökkenni a hétköznapokból, egy olyan tudást szerezve, amit otthon is hasznosítani tudsz, akkor várlak szeretettel a csodák világában.

Amit a workshop során tanulunk:

  • Színkeverést
  • Selyemfestés alapjait
  • Színterápia segítségével megtudhatod milyen színű vagy. Mely színek vannak többségben benned, vagy éppen hiányban, mire kell odafigyelned ezzel kapcsolatban a mindennapokban.

A workshopon bárki részt vehet, nincs szükség előképzettségre. A workshop ára tartalmazza az alapanyagokat, eszközöket és a kész Mandala díját.