Makara Szankranti 108 Napüdvözlet - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Makara Szankranti 108 Napüdvözlet

Makara Szankranti 108 Napüdvözlet  –  2018. január 14.  15:00-17:30

Molnár Évi – asztrológus, hatha jóga oktató

Január 14-én a Nap belép a Bak csillagképbe és innentől átáll a Föld északi pályájára. Ezt a különleges napot Makara Szankrantinak nevezik, és a hagyományok szerint ettől fogva egészen júliusig kedvező időszak vár ránk, a gyarapodás és növekedés, cselekvés és teremtés idejét éljük. Ezen a napon sokszoros áldás kíséri minden tettünket, érdemes önzetlen, jótékony, szeretetteli és lelkünket építő dolgokkal megtölteni ezt az időt.

Ha szeretnéd egy közös, aktív meditációval megünnepelni ezt a fordulópontot, csatlakozz hozzánk ismét 108 Napüdvözletre, és kezdjük együtt energikusan ezt a félévet! 🙂

A Napüdvözlet tizenkét ászanát tartalmazó gyakorlatsora a jógahagyományok szerves részét képezi, imaként és meditációként is működik amellett, hogy állóképességet, lazaságot ad és erősíti az egész testet. Az ászanákat a vaisnava tradícióban tanított formában vesszük fel és kötjük össze, légzésszinkronnal, dinamikusan, gyorsabb tempóban végezzük, ami által a Nap-oldalunkra, a kifelé irányuló, pozitív és elemző részünkre hatunk, a pingalá-nádit aktiváljuk. Az órát vezetett relaxáció teszi teljessé, ahol elmélyülhetünk a Nap és a többi égitest aktuális, áldásos energiáiban.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 2 500 Ft

A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérjük, mielőbb foglald le a helyed a tulasijoga.hu/108-napudvozlet oldalon!