LoveYourBelly hasizom fejlesztő és regeneráló tréning - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

LoveYourBelly hasizom fejlesztő és regeneráló tréning

LoveYourBelly tréning  –  2018. január 20.  11:00-14:00

Oktató: Kecskés-Solymosi Brigitta

A LoveYourBelly módszer kifejezetten a szülés utáni szétnyílt hasizom rehabilitációjára lett kifejlesztve. Ha állandó derék-és hátfájással küzdesz, ha a pocakod nem nyeri vissza eredeti formáját itt a helyed! A tanfolyamon mindent megtanulhatsz a hasizom anatómiájáról, leghatékonyabb fejlesztéséről, és személyre szabott gyakorlatsort tanítunk meg, hogy később akár önállóan is hasznosíthasd, amit elsajátítottál.

Mi vár rád a tanfolyamon?

A 3 órás LoveYourBelly-tanfolyamra egyszer kell eljönnöd, ahol átbeszélünk mindent, amit fontos tudnod a hasizomról és annak hatékony fejlesztéséről. Megismerkedhetsz a has felépítésével, az elhízás életviteli és biológiai okaival. Végignézünk minden állítást és tévhitet, kicsit elveszünk a kalóriák, szénhidrátok, zsírok és fehérjék világában. Ezek után megtanuljuk a gyakorlatokat, illetve azt, hogy hogyan lehet a nap minden percében dolgoztatni a hasizmot.

Személyre szabott tanácsokkal várunk: a sérüléstől függően kiválasztjuk a javasolt mozgásformákat, sőt azt is megmutatjuk, melyek azok a mozdulatok, amelyek a has rehabilitációját gátolják!

Miután a has regenerálódott, és a megfelelő mozdulatokkal „visszatornáztuk” az izmokat a helyére, kezdetét veheti a hasizmok rehabilitációja is. A tanfolyamon megtanulhatod, miként kell megfelelően tartani a törzset, továbbá a helyes légzéstechnikát is elsajátítod.

Tudj meg többet a LoveYourBelly módszerről: www.loveyourbelly.hu

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 8 000 Ft

Részvételi szándékodat kérjük, jelezd nekünk a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel!