Kezdő jóga tanfolyam (10 alkalmas) - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Kezdő jóga tanfolyam (10 alkalmas)

  MEGTELT! Következő tanfolyamunk indulása: 2018. november 27.  

  További részletekért és jelentkezésért kattints ide!  

Kezdő jóga tanfolyam (10 alkalmas)  –  2018. szeptember 11-től

Heti egy alkalommal, 10 héten keresztül keddenként 18:10-20:10 között.

Czeglédy Csaba – Hatha jóga, Gerinc jóga és Aerial jóga oktató

Mit kell tudnod a jógáról?

A jóga nem csupán egy újabb fitness irányzat a sok közül. Egy többezer éves múltra tekintő, Indiából származó holisztikus rendszer, ahol az ászanákból álló mozgás mellett különösen fontosak a légzőgyakorlatok és a meditáció, amik segítenek lecsendesíteni az elméd a mindennapi rohanás után.

A jógával kapcsolatban sokak fejében az a kép él, hogy már első alkalommal a nyakadba kell akasztanod a lábad és órákig csak mozdulatlanul meditálsz. Ám fontos tudnod, hogy egy indiai jógi magas szintű gyakorlását nem lehet összehasonlítani egy kezdő jógaórával. Életmódunkból és a gyakori széken ülésből fakadóan kevésbé vagyunk hajlékonyak, és mentálisan is teljesen más kihívásokkal nézünk szembe a mindennapok során.

Miért gyere el?

Tanfolyamunk legfontosabb célja, hogy megtaláld a saját utad a testi, szellemi és lelki egészség felé. A testgyakorlatok (ászanák) elsajátítása segít javítani az erőd és hajlékonyságod, valamint mélyebben megismerni a fizikai tested és tudatosabban irányítani a működését. A tanult légzőgyakorlatoknak (pránájáma), relaxációs és meditációs technikáknak köszönhetően pedig napról napra közelebb kerülhetsz a belső békédhez és egy harmonikus, stressz nélküli élethez.

Mi vár rád a tanfolyamon?

Megismerkedhetsz a tradicionális hatha jóga ászanáival (jóga pózokkal) és módszereivel, majd az erre épülő további jógairányzatok alapjaival is, hogy átfogó képet kapj, és megtalálhasd a számodra legideálisabb jógatípust. A képzésen megszerzett tudásod biztos alapod ad majd mind az otthoni gyakorlásodhoz, mind a stúdióban vezetett jógaórákhoz.

Tanfolyamunk felépítése

10 alkalom: heti 1 alkalom (2 órás), 10 héten keresztül keddenként 18:10 és 20:10 között.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 20 000 Ft

Augusztus 15-ig jelentkezőknek 10% kedvezményt biztosítunk!
(Tanfolyam kedvezményes díja: 18 000 Ft)

A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérjük, mielőbb jelezd részvételi szándékodat a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel, és a részvételi díj felének befizetésével.
Személyesen: 1149 Budapest, Pillangó u. 12. – Egészségcentrum 3. emelet
Banki átutalással: 10401048-50526870-86851005 (K&H)
A közleményhez kérjük, írd be a neved és a tanfolyam nevét és kezdő dátumát!

Az előleg befizetésével biztosítani tudod a helyed a tanfolyamra. Ha valamiért mégsem tudnál részt venni, augusztus 26-ig lehetőséged van díjmentesen lemondani a helyed, és a befizetett előleget visszajuttatjuk számodra.