Karácsonyi Slow Flow és Hangutazás - december 8. 17:00-19:30 - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Karácsonyi Slow Flow és Hangutazás – december 8. 17:00-19:30

Karácsonyi Slow Flow és Hangutazás

Lágy, áramló jógagyakorlás élő zenével és relaxációs hangutazással

2018. december 8. (szombat)  17:00-19:30

Oktató: Makai Krisztina   /  A gyakorlást kíséri: Szabadi Andrea

Hangolódj velünk az ünnepekre egy meghitt, élő zenés jógagyakorlással!

Éld át a tökéletes kapcsolódást a tested, légzésed és a zene között! Gyakorlásunkat támogatja majd a zene hangja, a légzés dinamikája, az együtt áramlás, a belső tánc. A zene nem csupán különleges hangulatot teremt, hanem segít benne maradnod a flowban, a folyamatos áramlásban, a pillanat megélésében. A gyakorlás során a szívcsakra kerül fókuszba, mely az ünnepek alatt nagyobb terhelésnek van kitéve, ezt a területet, mely az adás-elfogadás egyensúlyáért felelős, nyitjuk és harmonizáljuk. Mindeközben Szabadi Andi játéka követi, kíséri minden rezdülésünket.

Mi vár rád a workshopon?

Az óra első felében Makai Krisztivel egy lágy, lassú, flow jógával mozgatjuk át az egész testet, töltődünk energiával, oldjuk a feszültségeket, nyitva a mellkas területét, majd egy passzívabb, még lassabb gyakorlással nyújtjuk, lazítjuk el testünket, mélyülünk el Önmagunkban. A workshopot egy 30 perces relaxáció és egyben hangutazás mélyíti el, amikor megérezhetjük a tibeti hangtálak gyógyító rezgéseit, az egész termet betöltő harmóniáját és megfürdőzhetünk egy szívfrekvenciás gong hangjai által gerjesztett térben. A hangszerek sokszínűségével különböző hangulatokon és tudatállapotokon mehetünk keresztül, amit akár változatos belső képi világ is kísérhet.

Milyen hatása van az élő zenés jógának és hangutazásnak?

A handpan egy különleges új generációs, speciális fém ötvözetből készült ütős hangszer. Hangja nagyon meditatív és varázslatos, csodálatos kísérője egy jóga órának, segíti az elmélyülést és gyógyítást hordoz magában. Hangja annyira kellemes és varázslatos, hogy azonnali ellazulást eredményez.

A tibeti hangtálak többdimenziós hangzással rendelkeznek, gyógyító erejüket a speciális fémötvözet rezgésének köszönhetik. Ezek a rezgések a testben és a csakrákban keletkezett feszültségeket oldják fel, ezáltal képesek bármilyen izomfeszültség, különösen a hátfájás vagy a derékfájás kezelésére, a stressz oldására, és így az álmatlanság elűzésére, a koncentráció javítására, az elengedés megkönnyítésére. Továbbá javítják az emésztést, szabályozzák a vérkeringést, mélyebbé és egyenletesebbé teszik a légzést, beindítják a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

A relaxáló hangutazás rezgései egészen mélyre hatolnak és sejtszinten tisztítanak minket. Sok blokk, gátlás, berögződés, ami tudatilag hozzáférhetetlen, így elérhetővé válik. Eközben hallhatunk kifejezetten disszonáns hangokat, amik ellenérzést keltenek, előtörhetnek érzelmek, emlékek, különféle testérzetek, amiket épp úgy, ahogy felbukkantak a semmiből, próbáljuk tovább engedni. Utána kiadós folyadék bevitellel és pihenéssel tovább segíthetjük a tisztulási folyamatot.

Részvétel díja: 4 500 Ft

A workshop előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával tudsz fizetni. (AYCM kártyás fizetés a workshop esetében nem lehetséges.)