Karácsonyi Jótékonysági Jóga - Behumi Dórival - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Karácsonyi Jótékonysági Jóga – Behumi Dórival

Karácsonyi Jótékonysági Jóga  –  2017. december 16. 9:30-12:30

Behumi Dóri  – énekesnő, fuvolista, zenetanár. A Budapest Bár állandó énekese, 1998-2000 között tagja volt a Jazz+Az-nak, önálló együttese a Dórika és a Rombolók.

Jógázz velünk és segíts a nehéz sorsú gyermekeknek!

Gyermekként a karácsony egy varázslatos világba repít, ahol a mesék életre kelnek és minden kívánságunk valóra válhat. Izgatott várakozás, szeretet és nevetés tölti meg az otthonunkat, amire még felnőtt fejjel is mosolyogva gondolunk vissza. Szeretnénk most veletek közösen segíteni, hogy olyan gyermekeknek is becsempésszük ezt az élményt a karácsonyába, akik nagyon nehéz körülmények között élnek a hétköznapokban. Hogy idén számukra is legyen egy különleges pillanat, amikor elhihetik, hogy az álmok valóra válnak.

Behumi Dórival, a Budapest Bár énekesnőjével összefogva egy jótékonysági jógaórát szervezünk, amelynek a teljes bevételét a 15. kerületi gyermekotthon két csoportja részére ajánljuk fel, hogy a gondozásukban élő gyermekek karácsonyát idén valóban felejthetetlen élménnyé tehessék.

A jógaórát követően Dóri szeretettel vár benneteket egy közös beszélgetésre, ahol mesél nektek arról, hogyan lehet teljes mértékben életmódot váltani és újra egészségesen, önbizalommal telve élni, akkor is, ha úgy érzed, sosem tudnál két napnál tovább diétázni.

JELENTKEZÉS

A jógaórán és a beszélgetésen való részvételnek nincs meghatározott díja, teljes mértékben rajtad áll, hogy mennyit szeretnél adományozni. A gyermekek karácsonyát támogató összeget a stúdiónkban erre a célra kihelyezett adományos dobozban tudod elhelyezni. Ha nem tudsz részt venni az eseményen, de szeretnél adományozni, bármikor megteheted személyesen a stúdiónkban december 16-ig.

Részvételi szándékodat kérjük, jelezd nekünk a csemy.noemi@gmail.com címre küldött levéllel!