Jóga és Mélyrelaxáció (Jóga Nidra) - március 31. 10:00-12:00 - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Jóga és Mélyrelaxáció (Jóga Nidra) – március 31. 10:00-12:00

Jóga és Mélyrelaxáció (Jóga Nidra)

2019. március 31. (vasárnap) 10:00-12:00 – Fókuszban a Hajlékonyság

További alkalom:

Az egyes alkalmakon külön-külön is részt vehetsz.
A későbbi alkalomra az esemény dátumára kattintva tudsz jelentkezni.

Vezeti: Kotroczóné Novák Hanna (HannaH Jóga és Jógaterápia)A tavasz beköszöntével kezdd el ébresztgetni a belső erődet, várd nyitottan az Élet kihívásait, keresd a stabilitást, de fejleszd a rugalmasságodat – így kerülj egyensúlyba ÖnMagaddal!

Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Neked egy rendhagyó Jógasorozattal, amelynek három alkalma során egy-egy kiemelt területre fókuszálva átmozgatjuk a testünket, légzőgyakorlatokkal megtámogatjuk a jótékony belső folyamatokat, majd átadjuk magunkat a teljes ellazulásnak.

Az óra felépítése:

  • 60 perc HATHA JÓGA gyakorlás

Amelynek fókuszában az erő, a hajlékonyság és az egyensúly tudatos fejlesztése áll majd. A testgyakorlással nem csak a feszültségeket oldjuk, de tudatosítjuk a változásokat is, növeljük az ellenálló-képességünket, harmonizáljuk testünkben az energiák áramlását. Mindezzel felkészülünk a mélyrelaxáció mozdulatlan nyugalmára.

  • 40 perc JÓGA NIDRA gyakorlat

A mélyrelaxáció (Jóga Nidra gyakorlat) során a test tudatos és koncentrált ellazítása és rövid vizualizáció után a mozdulatlan, csendes, kikapcsolt, mégis éber pihenésé a főszerep. A gyakorlat után úgy fogod érezni Magad, mint egy többórás, jóleső és pihentető alvás után. Alváslemaradásban szenvedők, fokozott stresszes életmódot élők és krónikus fáradtsággal küzdők számra éppúgy ajánlott ez a fajta relaxáció, mint azoknak, akik mélyebb, új megtapasztalásokat keresnek testi és tudati szinten, vagy esetleg szeretnék rendezni az Életük valamely területét, növelni a kitartásukat, összeszedettebben állni a kihívások elé.

Bővebben a Jóga Nidráról ide kattintva olvashatsz.

A gyakorlást teljesen kezdőknek és haladó jógagyakorlóknak is ajánljuk.

Nagyon sok Szeretettel várunk!

Részvétel díja: 3 000 Ft / alkalom

Az esemény előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával tudsz fizetni. (AYCM kártyás fizetés a workshop esetében nem lehetséges.)

A gyakorlást minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.