Jóga & Életmód Nap - Stőhr Grétával - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Jóga & Életmód Nap – Stőhr Grétával

Jóga & Életmód Nap  –  2017. december 2.  9:30-12:30

Stőhr Gréta – Életmód tanácsadó, vegán séf, gasztroblogger, a Gréta Konyhája televíziós magazinműsor szerkesztője és háziasszonya (LifeNetwork), a Gréta Konyhája életmód- és szakácskönyv írója.

Találd meg a saját utad egy sugárzó, egészséges és önbizalommal teli élet felé!

Decemberben ellátogat stúdiónkba Stőhr Gréta, és szeretettel vár benneteket egy meghitt napra, ahol magunk mögött hagyhatjuk az év végi rohanást, és közös jógázással, beszélgetéssel a testünkre, lelkünkre és valódi érzéseinkre figyelhetünk.

Ha úgy érzed, még mindig keresed a harmóniát és egységet az életedben, ha szeretnél tudatosabban élni és érezni, vagy olyan kérdéseid vannak a táplálkozásoddal, életmódoddal kapcsolatban, amit eddig nem tudtál kinek feltenni – tarts velünk erre a napra!

Mi vár rád ezen a napon?

9:30 – 10:30 – Energetizáló jógaóra – infra panelekkel

Átmozgatjuk a testünket, és felébresztjük a belső energiáink áramlását. Az ászanákból álló mozgás mellett különösen fontosak a légzőgyakorlatok és a meditáció, amik segítenek ellazulni, befelé figyelni és lecsendesíteni az elménket. A jógaóra során a nap sugaraihoz hasonló elven működő infra panelek intenzív méregtelenítő és zsírégető folyamatokat indítanak be. Javítják a vérkeringést, felgyorsítják a szövetek regenerálódását és pozitív hatással vannak az egész szervezetünk működésére.

10:45 – 12:30 – Előadás és közös beszélgetés

Testi-lelki-szellemi egészség elérése és megtartása a növényi életmód tükrében

A közös jógaórát követően kötetlen csoportos beszélgetés vár rád Grétával egy csésze tea és zamatos gyümölcsök mellett. Mesél neked arról, hogyan találd meg a saját utad az életmód tanácsok és trendi diéták útvesztőjében, és hogyan figyelj arra, hogy mit üzen a saját tested. A beszélgetés során bármilyen kérdést feltehetsz, ami foglalkoztat a testi-lelki harmónia és egészség megőrzésével, a növényi életmóddal vagy az önfejlesztéssel kapcsolatban.

Búcsúzóul pedig megajándékozunk Gréta ellenállhatatlan karácsonyi fűszeres répatorta receptjével! 🙂

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 3.500 Ft
Részvételi szándékodat kérjük, jelezd nekünk a csemy.noemi@gmail.com címre küldött levéllel!