Intenzív kezdő jóga tanfolyam (3 napos) - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Intenzív kezdő jóga tanfolyam (3 napos)

Intenzív kezdő jóga tanfolyam (3 napos)  –  2018. október 12-14.

Október 12. (péntek) – 16:00-19:00
Október 13. (szombat) – 9:00-16:00 (ebédszünettel)
Október 14. (vasárnap) – 9:00-12:00

Czeglédy Csaba – Hatha jóga, Gerinc jóga, Ashtanga és Aerial jóga oktató

Miért gyere el?

Tanfolyamunk célja, hogy egy intenzív 3 napos képzés során elmélyülhess a jóga alapjaiban, és megismerkedhess azokkal a gyakorlatokkal és módszerekkel, amik elengedhetetlenek a hatékony és biztonságos jógagyakorláshoz. Ha a hétköznapi elfoglaltságaid mellett nincs időd részt venni egy többhetes képzésen, akkor ez a tanfolyam egy fantasztikus lehetőség számodra, hogy elindulhass a testi, szellemi és lelki egészség felé vezető úton.

A testgyakorlatok (ászanák) elsajátítása segít javítani az erőd és hajlékonyságod, valamint mélyebben megismerni a fizikai tested és tudatosabban irányítani a működését. A tanult légzőgyakorlatoknak (pránájáma), relaxációs és meditációs technikáknak köszönhetően pedig napról napra közelebb kerülhetsz a belső békédhez és egy harmonikus, stressz nélküli élethez.

Mit kell tudnod a jógáról?

A jóga nem csupán egy újabb fitness irányzat a sok közül. Egy többezer éves múltra tekintő, Indiából származó holisztikus rendszer, ahol az ászanákból álló mozgás mellett különösen fontosak a légzőgyakorlatok és a meditáció, amik segítenek lecsendesíteni az elméd a mindennapi rohanás után.

A jógával kapcsolatban sokak fejében az a kép él, hogy már első alkalommal a nyakadba kell akasztanod a lábad és órákig csak mozdulatlanul meditálsz. Ám fontos tudnod, hogy egy indiai jógi magas szintű gyakorlását nem lehet összehasonlítani egy kezdő jógaórával. Életmódunkból és a gyakori széken ülésből fakadóan kevésbé vagyunk hajlékonyak, és mentálisan is teljesen más kihívásokkal nézünk szembe a mindennapok során.

Mi vár rád a tanfolyamon?

Megismerkedhetsz a tradicionális hatha jóga ászanáival (jóga pózokkal) és módszereivel, majd az erre épülő további jógairányzatok alapjaival is, hogy átfogó képet kapj, és megtalálhasd a számodra legideálisabb jógatípust. A képzésen megszerzett tudásod biztos alapod ad majd mind az otthoni gyakorlásodhoz, mind a stúdióban vezetett jógaórákhoz.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 20 000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérjük, mielőbb jelezd részvételi szándékodat a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel, és a részvételi díj felének befizetésével (10 000 Ft).

Személyesen: 1149 Budapest, Pillangó u. 12. – Egészségcentrum 3. emelet
Banki átutalással: 10401048-50526870-86851005 (K&H)
A közleményhez kérjük, írd be a neved és a tanfolyam nevét és kezdő dátumát! Ha az átutalást választod, küldd el nekünk a jelentkezéseddel együtt emailben, hogy milyen névre és címre állíthatjuk ki neked a számlát.

Az előleg befizetésével biztosítani tudod a helyed a tanfolyamra. Ha valamiért mégsem tudnál részt venni, szeptember 28-ig lehetőséged van díjmentesen lemondani a helyed, és a befizetett előleget visszajuttatjuk számodra.

A fennmaradó összeget a tanfolyam első alkalma előtt személyesen tudod befizetni stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával.
(AYCM kártyás fizetés a tanfolyam esetében nem lehetséges.)