Holdudvar Női Jóga Tanfolyam (3 alkalmas) - március 23 - április 13. - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Holdudvar Női Jóga Tanfolyam (3 alkalmas) – március 23 – április 13.

Holdudvar Női Jóga Tanfolyam (3 alkalmas)

2019. március 23-tól   (március 23.  |  április 6.  |  április 13.)

Kéthetente szombatonként 15:00 – 18:00 között

Szabó Clau – Női jóga, Kismama jóga és Hatha jóga oktatóA természetes női ciklusunk teljes harmóniában működik a 28 naponta megújuló Holddal. A Hold hatása ugyanis még a modern társadalomban is befolyásolja a peteérést. Azonban a rohanó életmód, a helytelen táplálkozás és a mesterséges fényben töltött idő mind romboló hatással vannak a női szervezetre, ciklusra és a termékenységre.

Tanfolyamunk célja, hogy megismerd és megszeresd a testedet, a nőiségedet, a ciklusodat, és újra összhangba kerülhess a Holdciklussal és a természettel.

Kinek ajánljuk?

Ez a tanfolyam Neked szól:

  • ha szeretnél több időt szentelni Önmagadra
  • ha van bármilyen gondod a nőiséggel
  • ha női betegségekkel küzdesz
  • ha menstruációs problémád van
  • vagy ha egyszerűen csak szeretnél többet megtudni a ciklusodról.

Mi vár Rád a tanfolyamon?

A női test és a női lét állandó változásban van. Szinte minden egyes nap máshogy fogadjuk be az információkat, és teljesen másképpen éljük meg a történéseket a ciklusunk különböző szakaszaiban. Tanfolyamunk lehetőséget ad neked arra, hogy jobban megismerd a benned zajló folyamatokat a ciklusod különböző szakaszaiban.

Az alkalmak egymásra épülnek, minden foglalkozáson a ciklus egy másik szakaszával ismerkedünk meg. Először átbeszéljük, hogy mi is történik ilyenkor a testünkben, lelkünkben, szó lesz a táplálkozásról és a megfelelő gyakorlásról is. Majd együtt elsajátítjuk a ciklus adott szakaszát támogató jóga gyakorlatokat.

A tanfolyam egy zárt női kör lesz, a saját, meghitt holdudvarunk, ahol végre időt szánhatsz magadra, támogató női energiákkal körbevéve.

Mi vár Rád az egyes alkalmakon?

1. Március 23. – A nőiség jelentése és a női záróizmok

Megismerkedünk egymással, valamint a Holdciklus és a menstruáció kapcsolatával. Beszélgetünk a menstruáció elfogadásáról, természetes megéléséről és a női záróizmok szerepéről. Az elméleti részben a menstruáció utáni időszakkal, az ovuláció előtti szakasszal foglakozunk. A gyakorlati részben kiegyensúlyozó pózokat fogunk gyakorolni, és mélyebben átvesszük a záróizom gyakorlatokat, illetve a mellekkel is foglalkozunk.

2. Április 6. – Ovuláció, termékenység, befogadás

Megfigyeljük, mi zajlik ilyenkor bennünk, átbeszéljük ennek az időszaknak a megéléseit. A termékenység és a petefészkek lesznek a fókuszban. A gyakorlati részben erősítő pózokat fogunk gyakorolni, végül pedig elengedő, megbocsátó meditációval zárjuk a foglalkozást.

3. Április 13. – A méh és a menstruáció

Ezen az órán a menstruáció előtti szakasszal és a menstruációval fogunk mélyebben foglalkozni. Beszélünk majd arról, hogy mi is zajlik ilyenkor a testünkben, lelkünkben, és a méh lesz a fókuszban. A gyakorlati rész pedig a menstruáció időszakának megfelelő, relaxációs, pihentető vezetett óra lesz, majd méherősítő meditációval zárjuk az alkalmat.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 12 000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott, ezért jelentkezz mielőbb és biztosítsd a helyed a tanfolyamra a részvételi díj átutalásával az alábbi bankszámlánkra:

Tulasi yoga Kft. 10401048-50526870-83501000 (K&H)
A közleményhez kérjük, írd be a neved és a tanfolyam nevét és kezdő dátumát!

A tanfolyam legalább 3 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra.