Harmóniában - Jóga és Mélyrelaxáció (Jóga Nidra) - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Harmóniában – Jóga és Mélyrelaxáció (Jóga Nidra)

Harmóniában – Jóga és Mélyrelaxáció (Jóga Nidra)

2018. november 4. 10:00-11:45

Vezeti: Kotroczóné Novák Hanna (HannaH Jóga és Jógaterápia)

Az ősz közepén, novemberben már szívesebben fordulunk befelé, rendezkedünk, elcsendesedünk, Önmagunkban keresve a nyugalmat. Az elengedést követő építkezés energiái kerülnek ilyenkor előtérbe. Halványodik a külsőségek jelentősége, elkezdünk figyelni saját értékeinkre, kialakítjuk, fejlesztjük belső életünket.

Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Neked egy rendhagyó Jógagyakorlással, amely egy megszokott jógaóránál hosszabb lesz, és amelyen a valódi feltöltődést és tudatos ellazulást egy Jóga Nidra gyakorlat is garantálja.

Az óra felépítése:

  • 60 perc HATHA JÓGA gyakorlás

Melynek fókuszában a lágyan áramló, elengedést segítő ászanák, jógapózok lesznek. Kellemesen átmozgatjuk, megnyújtjuk a testet, nyitjuk a csípő területét, kitárjuk a Szívünket, hogy beengedjük mindazt, amit örömmel tudnánk az Életünkben. Mindezzel felkészülünk a mélyrelaxáció mozdulatlan nyugalmára.

  • 40 perc JÓGA NIDRA gyakorlat

Néhány szó a Jóga Nidráról: a majdnem háromnegyed órán át tartó mélyrelaxáció során a test tudatos és koncentrált ellazítása és rövid vizualizáció után a mozdulatlan, csendes, kikapcsolt, mégis éber pihenésé a főszerep. A gyakorlat után úgy fogod érezni Magad, mint egy többórás, jóleső és pihentető alvás után. Alváslemaradásban szenvedők, fokozott stresszes életmódot élők és krónikus fáradtsággal küzdők számra éppúgy ajánlom ezt a fajta relaxációt, mint azoknak, akik mélyebb, új megtapasztalásokat keresnek testi és tudati szinten.

A gyakorlást teljesen kezdőknek és haladó jógagyakorlóknak is ajánljuk.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 3 000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérjük, mielőbb jelezd részvételi szándékodat a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel!

A workshop előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával tudsz fizetni. (AYCM kártyás fizetés a workshop esetében nem lehetséges.)

A gyakorlást minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.