Haladj tovább az utadon - Gyógyító hangfürdő Bögös Anettel - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Haladj tovább az utadon – Gyógyító hangfürdő Bögös Anettel

Haladj tovább az utadon – gyógyító hangfürdő élő zenével

2018. február 25.  17:30-19:00

Bögös Anett – Természetgyógyász, fő küldetése a hangok, rezgések világának terjesztése, valamint a személyre szabott és egyedi ásványkarkötők készítése.

A januári gyógyító hangfürdőn már lépéseket tettünk, hogy elménket és szívünket összehangoljuk, kiegyensúlyozzuk, felkészítsük magunkat az új évre. Februárban ezt tovább visszük: hangfürdőnk fókuszába a céljaink, tetteink kerülnek. Megerősítheted magadban, hogy jó úton jársz, és bátran haladhatsz tovább a célod felé. A szíved mindig megmutatja neked a helyes utat, és sosem fogsz eltévedni. Most az a legfontosabb, hogy tégy valamit – bármilyen apró és jelentéktelennek tűnő lépést – a célod felé. Kérd Mihály arkangyal / felsőbb szellemi vezetőd / örök éned / Isten segítségét. Ő a segítségedre siet, támogatni és védelmezni fog téged ebben a fontos, változásokkal teli időszakban.

Tudd, hogy minden helyzet tartogat örömet, függetlenül a körülményektől. Boldogságunkat túl gyakran kötjük feltételekhez, és azt mondjuk: “Ha ez meg az megváltozik, boldog leszek”. Pedig a könnyed, derűs életszemlélet az életkedv és az erő legjobb biztosítéka. Fókuszálj arra, mennyi örömet adhat számodra, ha azokra a dolgokra figyelsz, amelyekért hálás vagy. Ha megengeded magadnak a boldogság érzését, akkor egyre jobban fogod magad érezni a bőrödben. A most megélt boldogságod egy egészséges életszakasz kezdete.

Megerősítések:

Észreveszem mindazt, ami boldoggá tesz.
Bátran, örömmel cselekszem és haladok céljaim felé.

Mi vár rád a hangfürdő alatt?

Mély relaxáció és gyógyulás. Lefekszel, betakarózol és engeded, hogy a gong, hangtálak és egyéb hangszerek gyógyító vibrációja eljusson hozzád. Ahhoz, hogy a relaxált állapot mindenkinél maximálisan bekövetkezzen, légző gyakorlatokat, mudrákat vagy mantrákat is használhatunk. Fontos, hogy a test ellazult állapotba kerüljön, hogy a rezonancia akadálytalanul áramolhasson a testbe, elmébe, lélekbe. A gongot, hangtálakat megszólaltatva testünk felveszi annak rezgését, beindítja öngyógyító folyamatait. A gong hangjaiban fürödve az emberek rövid idő alatt megnyugszanak, megszabadulnak a stressztől, az izomtónus feszültsége oldódik, a légzés szabályossá válik, a test hőmérséklete alacsonyabb lesz, megszűnik a káosz, a negativitás, az ellenállás.

A hangfürdő után:

Adj magadnak időt, hogy integrálni tudd a tapasztalatokat, energiákat, mielőtt visszatérsz a napi tevékenységedhez. Pihenj, légy csendben, engedd meg magadnak, hogy a gyógyító energiák mélyen hassanak benned. Igyál sok vizet, hogy segítsd a méregtelenítési folyamatokat és a gyógyulást, amit a rezgések elindítottak benned.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 3 000 Ft
Részvételi szándékodat kérjük, jelezd nekünk a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel!