Gerinc Jóga Workshop - Tulasi Jóga
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig
info@tulasijoga.hu
+36 20 828 6215
Nyitva: minden jógaóra előtt és után 20 percig

Gerinc Jóga Workshop

Gerinc Jóga Workshop  –  2018. szeptember 15. 15:00-17:30

Oktató: Balogh Évi

Gyermekként az iskolapadban, majd felnőttként a munkahelyünkön is szinte az egész napunkat ülve töltjük. Magunk alá billentve a medencét, „kellemesen” domborítva a derekunkat, előrebillentve vállainkat, nyakunkat, fejünket. Ennek következtében egy idő után kialakul a derékfájdalom, a hát felső szakaszának folyamatos merevsége, nyaki fájdalom és sok-sok egyéb más tünet, mint például a fülzúgás, amiről nem is gondolnánk, hogy összefüggésbe hozható a helytelen testtartással.

Ezek a tünetek hatékonyan enyhíthetőek a jógagyakorlás által, azonban nem mindegy, hogyan végezzük gyakorlásunkat. Hosszú távon ugyanis bizonyos testtartások túlzott gyakorlása csak felerősíti a sok üléstől kialakult gerinc- vagy porckorong károsodást.

A workshopon a jóga hagyományaira és Bene Máté gerincspecialistától tanultakra építkezve segítek Neked elsajátítani, hogyan gyakorolj, hogy a jóga jótékony hatásait hosszú távon élvezhesd.

Mi vár Rád a workshopon?

Átbeszéljük és átgyakoroljuk a legfontosabb gyakorlatokat, tudatosítva, hogy egy-egy ászanában, mire kell figyelned a biztonságos gyakorláshoz. Megismerheted, hogy melyek azok a testtartások, amik hosszú távon hatékonyan segítenek enyhíteni az ülőmunka hatását, és melyek azok, amiket jobb, ha óvatosan végzel és nem viszed túlzásba a gyakorlásukat.

Komplex elméleti és gyakorlati tudást szerezhetsz, amivel otthon is mindennap tehetsz a gerinced egészségéért: a core terület és a mély hátizmok erősítésével, a gerinc rugalmasságának fokozásával és olyan izmok aktiválásával, melyek feladatát a helytelen tartás következtében más izmok vették át. A gyakorlást végül egy hosszabb relaxációval zárjuk, tudatosítva, hogy a magunkra szánt idő, a pihenés is fontos része a gyógyulásnak, nemcsak a fizikai gyakorlatok.

A workshopot teljesen kezdőknek és haladó jógagyakorlóknak is ajánljuk.

JELENTKEZÉS

Részvétel díja: 4 000 Ft

A férőhelyek száma korlátozott, ezért kérjük, mielőbb jelezd részvételi szándékodat a csemy.noemi@tulasijoga.hu címre küldött levéllel!

A workshop előtt stúdiónkban készpénzzel, bankkártyával és SZÉP kártyával (K&H, MKB, OTP) tudsz fizetni.